Kategorija Brijanje

Brijanje

Pjena za brijanje

Savjeti za odabir i uporabu pjene za brijanje Pjena za brijanje je komponenta bez koje je teško zamisliti moderan toalet za mnoge predstavnike jake polovice čovječanstva.
Opširnije
Brijanje

Obrij bradu i brkove

Kako obrijati bradu i brkove: koju vrstu stroja odabrati i kako se pravilno postupati nakon postupka Moderan izgled dugo je prestao biti prioritet samo za žene.
Opširnije
Brijanje

Obrijani brkovi s britvom

Malo o prirodi fenomena Antene su pokazatelj sadržaja, kao i djelovanje hormona u tijelu. Postoji nekoliko razloga za pojavu vegetacije iznad gornje usne. Nasljeđe. U ovom slučaju, antene su često naslijeđene.
Opširnije
Brijanje

15 najboljih gelova i pjena za brijanje

20 najboljih električnih britvica Posljednjih godina, izbor stvarno dobrog britva postao je veliki izazov. Svake godine sve više i više novih modela baca se na tržište. Važno je naučiti kako razlikovati ozbiljne inovacije od čisto „marketinških“.
Opširnije
Brijanje

Nakon iritacije nakon brijanja

Kako ukloniti iritaciju nakon nogu za brijanje Sa svim raznovrsnim sredstvima za epilaciju nogu, većina žena preferira brijanje uz pomoć stroja. Prednosti ove metode su niski troškovi, bezbolnost i minimalno vrijeme ulaganja.
Opširnije