Kategorija Depilacija

Pinceta za uklanjanje dlačica Subastus
Depilacija

Pinceta za uklanjanje dlačica Subastus

Uklanjanje dlačica pincetom: prednosti i nedostaci Uklanjanje dlačica pincetom je jednostavna metoda uklanjanja dlačica koja ima prednosti i mane. Ovu metodu prakticiraju mnoge žene, ali ona nije prikladna za uklanjanje dlaka s velikih područja, npr. Nogu.

Opširnije
Depilacija

Uklanjanje dlačica

Vrste uklanjanja dlačica i njihove osobine Moda za glatku kožu došla je u Europu s Istoka - tamo, čak iu davna vremena, uklanjanje dlaka smatralo se znakom estetike i dobrog ukusa. Zašto su europske žene bezuvjetno prihvatile tu palicu?
Opširnije
Depilacija

Skidač antena

Uklanjanje antena pincetom: proučavamo suptilnosti postupka, čak i ton i glatka koža lica ključ su ženske ljepote. Dešava se da djevojčice na kraju rastu malo pahuljice preko gornje usne, što donosi estetske neugodnosti.
Opširnije
Depilacija

Hot waxing: sve nijanse postupka

Epilacija pazuha s voskom Ljeto - sezona kratkih suknji i "golih" nogu. No izlaganje nogu jednostavna je stvar, sve dok je koža spremna za ljetni period. Da bi tijelo izgledalo dobro njegovano, morate se pažljivo riješiti viška vegetacije.
Opširnije
Depilacija

Krema za depilaciju lica

Krema za depilaciju lica Uklanjanje neželjenih dlaka, uključujući i lice - briga mnogih modernih žena. Postoji mnogo načina za rješavanje ovog problema, na primjer, shugaring, waxing, lice depilacija krema, itd.
Opširnije