Shugaring

Tehnika ručnog shugaringa

Postupak shugaringa uključuje različite tehnike. Svaka metoda ima brojne prednosti i prednosti. Da biste razumjeli što je najbolje za vas, bolje je isprobati sve metode uklanjanja dlaka. Možda će to najviše privući ručna metoda.

Tehnika uključuje nanošenje i uklanjanje slatke karamele uz pomoć ruku u rukavicama i bez njih. Metoda je osnovna i može se koristiti čak i kod kuće. Važno je napomenuti da pečati se koriste u kozmetičkim salonima, ne možete ih nositi kod kuće. Nanesite paste srednje i tvrde gustoće. Uklanjanje dlačica kod kuće zahtijeva malo vježbe, to nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Nakon nekoliko pokušaja, dobit ćete potrebne vještine. Pogodno za uklanjanje dlaka na nogama, rukama. Nije novak lako nositi se s bikini zonom, pazuhom.

Odabir materijala i alata

Ručna tehnika se izrađuje samo rukama, rukavicama, drugi alati neće biti potrebni. Stoga je važno odabrati pastu za uklanjanje dlaka. Izbor je ovisniji o sobnoj temperaturi u prostoriji, a što je soba toplija, jača je mješavina šećera. Neće se držati za ruke, uklanjanje dlaka će biti lakše.

Postupak obavljanja shugaringa ručnom tehnikom

 • Prvo morate pripremiti epidermu. Odabrano mjesto mora biti dezinficirano, odmašćeno. Kada se osuši, nanesite puder, prikladan za djecu, tako da je slatka smjesa bolje vezati se za dlake. Zemljište je pripremljeno za epilaciju.
 • Priprema pripravka. Za to ga zagrij. Potrebno je spustiti posudu u vruću vodu, moguće je zagrijati u mikrovalnoj pećnici, ne više od 5-7 sekundi. Važno je ne pregrijati, ako se doista dogodilo, pričekajte da se ohladi.
 • Pod rashlađenom masovnom valjkom u kuglicu, ona mora biti plastična i lako se zagrijati. Mash up to matte yellow.
 • Nanesite na kožu prije nego što joj date oblik kolača. Nježno pritisnite prema dolje i ugladite je da se zalijepi za kosu i uklanjanje je čišće.

No, vrijedno je zapamtiti da širina za ruke i noge ne može prelaziti 10 cm, a za bikini i pazuha zone 5 cm. Smjesa se širi s debelim slojem, tanka neće raditi.

 • Čekamo 1 ili 2 minute, počnemo nježno uvijati, pritiskati je uz rub. Prstima vršimo pritiskanjem trake upotrijebljene mase, oštar trzaj i otkidanje rasta dlačica. Jerksovi će izgledati poput uboda, tako da od prvog puta nećete moći ukloniti sloj. Torta se može ponovno upotrijebiti, ako je postala vrlo mekana, samo je zamijenite novim komadom tjestenine i uvaljajte, kao prvi put.
 • Nakon depilacije, isperite ostatke, dezinficirajte kožu, na primjer, s antiseptičnom otopinom i navlažite kremom ili losionom. Dobivena mala crvenila brzo će proći.

Glavna stvar u postupku je kreten, pravi trzaj je ključ uspješnog shugaringa. Trebala bi biti glatka, u pravom smjeru, ali bezbolna. Masa u tom području počinje se zagrijavati, a kose žarulje ravnomjerno trgati i ostati na njoj.

Preporuke za

 • Odaberite mješavinu na temelju aplikacije,
 • Mekana pogodna za lice, srednje tvrdoća za ruke i noge.
 • Pazite na temperaturu
 • Masa treba biti na ugodnoj temperaturi za jednostavnu primjenu. Ako se kugla ne lijepi za kožu, zagrijte je.
 • Sastav se primjenjuje protiv rasta folikula dlake široke trake,
 • Sloj premaza ne smije biti previše tanak.
 • Duljina dlaka ne veća od 5 mm
 • Polagano širi sloj tako da se može pariti s dlačicama,
 • Morate snimiti oštar pokret,
 • Promijenite loptu po potrebi
 • Možete istodobno depilirati nekoliko mjesta. Time se štedi vrijeme. Dok radite jednom nogom, nanesite proizvod na drugu, naizmjeničnu zonu, tretman traje manje vremena.

Za najbolji učinak upotrijebite piling, izliječite dijelove mrtve kože i olakšajte izvlačenje kose. Nakon depilacije dlačice se mogu pojaviti nakon dva, tri tjedna. Oni će biti mekani i nevidljivi. Ovisno o brzini kojom se lučni shugaring obavlja u tri ili četiri tjedna. Trgovine su prodavale gotove skladbe. Saznajte kako odabrati savjet stručnjaka. Ako sumnjate u svoje vještine, jeste početnik, a onda se oslonite na stručnjake koji će odabrati sastojke i kompetentno izvršiti postupak. Ručno sušenje je također dostupno u salonima.

Tehnika rada

Ručna tehnika depilacije šećera također se naziva prst. Polazeći od naziva, jasno je da u ovom slučaju ne koriste dodatne alate, međutim, zajedno s tim majstorima, to se obavlja mnogo češće, iako se smatra, kao što je već rečeno, najteže u odnosu na zavoj ili ražanj.

Grudi za epilaciju šećera

U ovom slučaju, zbog specifičnosti rada s materijalom, potrebno je koristiti isključivo čvrste vrste šećernog sirupa. To se može pripremiti kod kuće, a možete kupiti gotove kao kozmetičke proizvode.

Detaljan opis izvršenja metode

Prije svega, na području kože, prethodno tretirana s tonikom, mokrom krpom i posuto talkom u prahu, pričvrstite malu unaprijed pripremljenu grupu šećerne melase odgovarajuće gustoće, ali gušće nego inače. Istovremeno stavljamo prste u tijesto i zaglađujemo površinu odabranog područja za depilaciju protiv rasta kose.

Ručna tehnika shugaringa

Istovremeno, slobodni dlan zateže kožu ispod mjesta depilacije. Alat se rasprostire ravnom trakom na ne više od 10 cm, a to se radi s dva, tri ili četiri prsta, osim palca. Dakle, četkica obavlja neku vrstu uloge lopatice.

Širina kolosijeka ili trake ovisi o broju prstiju uključenih u njegovo formiranje. Valja napomenuti da karamelu nemojte gladiti po površini kože, već je pokušajte utrljati. Da bi se to postiglo, četka treba biti postavljena ne pod oštrim kutom, već okomito na površinu. Ovisno o konzistenciji i stanju paste, postupak se mora ponoviti, ali ne više od 3 puta na jednom mjestu.

Obratite pažnju da je debljina nanošene karamele iza prstiju veća od debljine nanošene staze i na njenom kraju, tako da ostane mali valjak. Tako oblikovan, ovaj valjak će olakšati proces uklanjanja staze.

Tehnika ručnog shugaringa

Nadalje, koža se fiksira slobodnom rukom iznad područja oblikovane trake. Ali prst aktivne ruke, bez sudjelovanja velikog, oštrog, ali jasnog i opreznog pokreta, uklanja traku zajedno s nepotrebnim dlačicama. Sve se to radi na obveznoj osnovi u smjeru rasta kose. Uklanjanje paste u drugim smjerovima - okomito na površinu kože, ili pod oštrim kutom - dovodi do lomljenja kose, njihovog većeg urastanja i povećane boli kod klijenta. Slične manipulacije se ponavljaju kroz tretirano područje.

Ručno shugaring, saloni u St. Petersburgu i najbolji majstori depilacije - samo ovdje! Nudimo najbolje cijene za uklanjanje dlaka sa šećer karamelom. Bit ćete ugodno iznenađeni našim pristupačnim cijenama i zapanjujućim efektima koje će naši kozmetičari postići vašom kožom! Postupak je potpuno siguran i bezbolan, provodi se u uvjetima potpune higijene.

Za stalne kupce postoji stalni sustav popusta. Uklanjanje dlačica možemo izvesti karamelom, kako za žene tako i za muškarce, velike dijelove tijela, kao i intimna područja. Drago nam je vidjeti vas među našim kupcima!

Pogledajte videozapis: Tehnika ručnog izdajanja (Prosinac 2019).

Loading...