Njega kose

Lunarni kalendar frizura za srpanj 2018

Luksuzna, dobro oblikovana kosa zamjenjuje osobu kraljevskom krunom, dajući joj ljepotu, samopouzdanje i poseban magnetizam. Svježa frizura napravljena na povoljne dane za šišanje u srpnju 2018, ne samo da može povećati vizualnu privlačnost, već i ojačati odnos s Kosmosom, stvarajući preduvjete za pozitivne promjene.

Mjesečev kalendar za srpanj 2018 savjetuje vam da odaberete povoljne dane za posjet frizeru, kao što su 14,17 i 25 srpnja, kada možete postići zadivljujuće rezultate i donijeti u svoj život ugled, dobro zdravlje i uzajamnu ljubav. No, u razdobljima od 1. do 2. srpnja, kao iu danima od 8. do 9. srpnja, frizure su zabranjene.

Sredinom ljeta obilježit će se početak koridora "pomrčine", što će negativno utjecati na stanje kose. Neophodno je da kosa ostane sama u danima kao što su 13. srpnja 2018. (privatna pomrčina sunca) i 27. srpnja 2018. (potpuna pomrčina Mjeseca).

Aktivno sunce može negativno utjecati na stanje kovrča, tako da, kako bi zaštitili kosu od suhoće i lomljivosti, nemojte zaboraviti nositi frizuru, kao i koristiti hidratantne styling proizvode s UV filtrima.

1. srpnja 2018. u nedjelju

18-19. Lunarni dan, opadajući mjesec u Aquariusu

Danas, šišanje nije poželjno, kosa bi trebala počivati, a vlasište - bolje. U te svrhe možete primijeniti masažu i balzam s prirodnim sastavom. Čak i ako slučajno izrežete krajeve kose tog dana, rast uvojki će se znatno usporiti.

3. srpnja 2018. u utorak

20-21 lunarni dani, opadajući mjesec u Ribama

Nova frizura, napravljena na ovaj dan, izliječit će kosu, povećati osobni magnetizam i ljepotu, pomoći uspostaviti vezu s Kosmosom, uhvatiti entuzijazam obožavatelja. Ali prekomjerno pranje glave i ponderiranje styling proizvoda treba napustiti, jer takav znak Zodijaka, poput Riba, povećava rizik od peruti na vlasištu.

4. srpnja 2018., srijeda

21 lunarni dan, opadajući mjesec u Ribama

Vlasnici tanke, rijetke kose danas mogu sigurno rezati krajeve kose, što će im u budućnosti pomoći da dobiju deblju i zdraviju kosu. Danas je perm zabranjen, bilo kakvo bojanje, komplicirane frizure s runo, jer će se kosa početi raspadati i kovrče će brzo izgubiti svoj oblik.

6. srpnja 2018. u petak

22-23 lunarni dan, opadajući mjesec u Ovnu

Šišanje je kontraindicirano, jer element vatre Ovna može izazvati svađe, skandale, neočekivane probleme na putu ili nesreće na cesti. No, možete eksperimentirati i ponovno staviti ranije stvorenu kosu, raniti uske kovrče na uvijačima ili curlingu.

12. srpnja 2018. u četvrtak

28-29 lunarni dan, opadajući mjesec u Raku

Ako ne planirate da se rastanete s onim što sada imate u životu - odbijte posjetiti frizera. No, trajna je dobrodošla kosa i ukupna meka frizura. Šišanje na ovaj dan je dopušteno za one koji žude kardinalne promjene u sudbini.

13. srpnja 2018. u petak

29-30-1 lunarni dan, Mjesec u raku (5.51 po Moskvi)

Opasan, kritičan dan kada je nemoguće rezati, kovrčati ili izvoditi bilo kakve druge manipulacije s kosom. Zajedno s kovrčama možete smanjiti svoju sreću, dugovječnost i ljubav prema bližnjima. Mjesečev kalendar za srpanj 2018 upozorava da će se danas dogoditi pomrčina sunca, pa čak i češljanje kovrča mora biti pažljivo i pažljivo.

14. srpnja 2018. u subotu

1-2 lunarni dan, rastući mjesec u Leu

Frizura danas ne samo da će ubrzati rast kose, već će vam i dati blagoslov svemira, potoci nove energije, sreće i zabave. Mjesec u Leu pomoći će u ažuriranju vaše percepcije života, otvorit će nove perspektive u ljubavi, financijska pitanja bit će lakše riješena.

15. srpnja 2018. u nedjelju

2-3 lunarna dana, rastući mjesec u Leu

Svakako posjetite frizera danas ako želite dobiti deblju, bujnu i zdravu kosu! Danas se prikazuju bilo kakve manipulacije s kosom: frizura, styling, bojanje i trajna. Rezultat čarobnjaka će biti odličan, a vi ćete postati uspješniji i mnogo atraktivniji u očima suprotnog spola.

16. srpnja 2018. u ponedjeljak

3-4 lunarna dana, rastući mjesec u Djevici

Nije najbolji dan za novu frizuru zbog rizika da dobijete pogrešan rezultat, što se i očekivalo. Kako bi se poboljšala osobna energija i karizma, bolje je ograničiti rezanje krajeva kose i dati im laganu novu nijansu uz pomoć prirodnih boja.

22. srpnja 2018. u nedjelju

9-10 lunarni dan, rastući mjesec u Škorpiji

Moderna frizura pružit će vam dodatnu energiju, pozitivan utjecaj na izgled, ubrzat će rast kose i poboljšati njihovu kvalitetu. Međutim, nemojte kosu prekratko prekrižiti, dati prednost mekim valovima i laganoj svježoj slici.

23. srpnja 2018. u ponedjeljak

10-11 lunarni dan, rastući mjesec u Strelcu

Putovanje frizeru s ciljem rezanja kose je zabranjeno, ali takvi postupci kao što su mahanje, bojenje, laminiranje kose će biti izvrsni. Vanjski preobraženi postat ćete opušteniji na unutarnjoj razini i moći ćete lakše pregovarati s utjecajnim ljudima i autoritativnim pokroviteljima.

25. srpnja 2018., srijeda

12-13 lunarni dan, rastući mjesec u Jarcu

Povoljno vrijeme za putovanje do majstora i rezanje kose kako bi se povećala njihova debljina i sjaj. Frizura danas na rastućem mjesecu će vam omogućiti postizanje brzog rasta kose i povećati svoj uspjeh u poslovanju i svakom novom poslu kada želite impresionirati sugovornika.

26. srpnja 2018. u četvrtak

13-14 lunarni dan, rastući mjesec u Jarcu

Danas možete sigurno otići do frizera i odabrati novu frizuru optimalne duljine. Dok je rastući Mjesec u znaku Jarca, kosa oživljava nakon smicanja i počinje rasti u mekim valovima, oduševljavajući vas svojom elastičnošću i poslušnošću. Okolina će cijeniti vašu ljepotu i atraktivnost.

27. srpnja 2018. u petak

14-15 lunarni dan, puni mjesec u Jarcu (u 23.21 po moskovskom vremenu)

Na dan punog mjeseca, kosa bi trebala biti labava na glavi, pa čak i češljanje nije poželjno zbog rizika od povećanog gubitka i lomljivosti. Mjesečev kalendar za srpanj 2018 upozorava da će se danas dogoditi potpuna pomrčina Mjeseca, tako da se možete kositi samo u ekstremnim slučajevima kao što je potpuno odbacivanje prošlosti, odricanje od nagomilanog iskustva i početak života "od nule".

28. srpnja 2018. u subotu

15-16 lunarni dan, slabi mjesec u Aquariusu

Danas ne možete rezati kosu, jer možete dobiti zdravstvene probleme, izazvati gnjev viših snaga i izgubiti nekadašnju materijalnu dobrobit. No, bojanje kose u tamnoj boji na ovaj dan će vam omogućiti da se "prikrije" iz nagomilanih problema i postanu emocionalno stabilniji i jači.

29. srpnja 2018. u nedjelju

16-17. Lunarni dan, opadajući mjesec u Aquariusu

Odustanite od šišanja u korist elegantne visoke frizure s hrpom koja će vam ukrasiti glavu kao krunu. Ova slika će vam omogućiti da naglasite prednosti vašeg lika i spasite kovrče od negativnog utjecaja i zavidnog izgleda klevetnika.

30. srpnja 2018. u ponedjeljak

17-18 lunarni dan, slabi mjesec u Ribama

Šišanje je zabranjeno zbog rizika pogoršanja stanja kose i vlasišta. Danas vam je potrebno oprati kosu vrlo pažljivo koristeći samo one šampone koji su se prethodno dobro dokazali. Bojanje i trajne kovrče - zabranjeno je zbog činjenice da bi rezultat takvih manipulacija s kosom na ovaj dan bio nepredvidljiv.

31. srpnja 2018. u utorak

18-19. Lunarni dan, opadajući mjesec u Ribama

Danas samo oni ljudi koji žele popraviti novu sliku mogu odrezati kosu. Za ostatak, čak ni krajevi kose na ovaj dan se ne preporučaju za rezanje, jer će rast kose jednostavno prestati. Ako želite postati uspješniji u životu, onda na sve manjem mjesecu možete obojiti kosu istom bojom kakvu ste imali u prošlosti, i povezati je s uspjehom, dobrobiti i stabilnošću.

Povoljni dani za šišanje u srpnju 2018. za žene i muškarce

Kalendar prikazuje zelene dane kada je najbolje rezati kosu u srpnju 2018. godine, a crveno kada se rezanje kose ne preporuča.

Kalendar frizura za srpanj
PonWuspthPetSat.Sunce
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Najpovoljniji dani za šišanje u srpnju - 17, 20, 24, 26

Povoljni dani lunarne frizure

Mjesec bez kursa do 07:49

šišanje: neutralan dan šišanja. Bolje je rezati kosu za one koji nemaju problema s kosom. Možete napraviti muške frizure ili izrezati resice. Bolje je ne raditi termički rez.

Ostali postupci: Danas je dobro napraviti maske za kosu, kao i piling vlasišta. Ovaj postupak pomaže riješiti mrtve stanice kože i potiče rast kose. Na slabijem mjesecu bolje je napraviti maske za čišćenje.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući prepreke u poduzetništvu. Ako planirate novi posao u nadolazećem mjesecu, bolje je da ne kose na ovaj dan.

STARI MJESEC s 10:50

III kvartal, četvrta faza mjeseca s 10:50

šišanje: neutralan dan šišanja. Ne rezajte kosu ako imate bilo kakvih problema s kosom: frizura ih neće ukloniti.

Ostali postupciBilo koji složeni tretman kose (npr. Perm, ravnanje, složeni tretmani) ne bi trebao biti učinjen na ovaj dan. Učinak vas možda neće zadovoljiti. Učinite masažu glave.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući unutarnju tjeskobu, loše raspoloženje, strahove i opresivne misli.

Mjesec bez staze od 10:09 do 15:50

šišanje: dobro vrijeme za šišanje nakon 16:00. Možete napraviti muške frizure, izrezati resice. Frizura će zadržati svoj oblik dugo vremena.

Ostali postupci: bolje vrijeme za rad s kosom je poslije 16 sati. Posebno je dobro nositi se s tretmanom slabe kose maskama i serumima. Komplicirane postupke najbolje je odgoditi.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 15:50 - nema drugih utjecaja, nakon 15:50 - jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda.

Psihološki učinak frizure: može oživjeti neočekivane događaje ili neočekivane sastanke.

♉ 8SRPANJ, NEDJELJA. 24., 25. lunarni dan od 00:56.TAURUS

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana za šišanje. Dobro je napraviti muške frizure ili izrezati resice. Frizura će zadržati oblik dugo vremena. Da biste dobili frizuru danas se preporučuje za one koji imaju problem kose.

Ostali postupci: nije loš dan za liječenje kose. Možete napraviti maske koje jačaju kosu, isperite kosu infuzijama ljekovitog bilja. Sve maske za čišćenje i scrubs za vlasište također će imati koristi. Bojenje kose na ovaj dan je nepoželjno.

Učinak frizure na kosu: spor rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda.

Psihološki učinak frizure: može privući nesporazume s ljudima iz okolice (prije 15:30), nakon 15:30 - privući će dobro raspoloženje i pozitivne emocije.

Friziranje i bojanje lunarnog kalendara

♉♊ 9JULI, ponedjeljak, 25., 26. lunarni dan od 01:19.TAURUS , TWINSod 19:59

Mjesec bez kursa od 19:10 do 19:58

šišanje: Nije dobar dan za šišanje, jer možda niste zadovoljni rezultatima. Odaberite samo kao posljednji izbor.

Ostali postupci: Ne bi se trebali prijavljivati ​​na teške procedure na ovaj dan, ali je savršeno prihvatljivo da se brinete o svojoj kosi kod kuće. U večernjim satima kosu možete navijati uvijačima. Prihvatljiva je upotreba uređaja za vruće oblikovanje.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 19:10 - jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, nakon 19:10 - nema utjecaja.

Psihološki učinak frizure: do 19:10 - može privući loše raspoloženje, zlovoljnost i gubitak orijentacije. Također vas može učiniti rasipnijim i nemirnijim.

Mjesec bez tečaja od 23:00

šišanje: vrijedi ako nemate dugu kosu i nemate problematičnu kosu.

Ostali postupci: Dobro je napraviti bilo koji stil i maske za povećanje volumena kose. Složeni postupci se najbolje ne rade. Za polaganje možete koristiti vruće aparate.

Učinak frizure na kosu: spor rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može vas učiniti ranjivijima i osjetljivijima, oživjeti nova poznanstva i promijeniti vaš uobičajeni društveni krug.

Mjesec bez tečaja do 20:58

šišanje: nije najbolji dan za šišanje. Odaberite samo kao posljednji izbor.

Ostali postupci: Još uvijek možete napraviti maske kako biste povećali glasnoću ili očistili kosu. Odvojite složene postupke. Kosu možete naviti na uvijaču ili koristiti vruće alate za oblikovanje kose. Nakon 21:00 bolje je ne upuštati se u kosu.

Učinak frizure na kosu: spor rast, do 21:00 - nema učinaka, nakon 21:00 - kosa će ispasti više, može se pojaviti perut.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja.

♋ 12JULI, četvrtak, 28., 29. lunarni dan od 22:32.RAK

šišanje: bolje je odgoditi, jer možete oštetiti kosu.

Ostali postupci: odvojite sve tretmane za kosu, osobito je nepovoljno raditi tretmane kemikalijama. Ne možete obojiti kosu. Možete ukloniti neželjene dlake kod kuće.

Učinak frizure na kosu: brzina kose se ne mijenja, ali kosa će više ispasti, može se pojaviti perut.

Psihološki učinak frizure: može privući svađe u obitelji jer netko od rodbine previše pritiska na vas.

Mjesečeva frizura

MLADINA S MEDOM 05:47

♋♌ 13JULI, petak, 30. lunarni dan od 04:18, 1. lunarni dan od 05:48.

PRIVATNA SOLARNA ZAVARA U 06:01

Mjesec bez kursa od 05:48 do 20:30

šišanje: do 20:30 - bolje je odgoditi, jer je moguće oštetiti kosu, nakon 20:30 - dopuštene su frizure, osim termostata.

Ostali postupci: odvojite sve komplicirane postupke. Nakon 20:30 možete napraviti maske za jačanje i obnavljanje kose, kao i za bojenje kose.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 20:30 - kosa će ispasti više, perut se može pojaviti, nakon 20:30 - jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, povećanje volumena, izgled zdravog sjaja.

Psihološki učinak frizure: može privući neočekivane obrte sudbine, drastične promjene, osobito one vezane uz vaš dom ili obitelj, na koje ne možete utjecati.

♌ 14JULI, subota, 1., 2. lunarni dan od 05:35.LEV

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana u mjesecu za šišanje, pogotovo ako želite da vam kosa brzo raste. No bolje je odgoditi termalni rez.

Ostali postupci: dobro vrijeme za različite postupke za kosu, možete napraviti malu perm, obojiti kosu, napraviti označavanje ili bojanje. Dobro za izgradnju kose i trepavica. Najbolje vrijeme za početak postupka je nakon 08:10, kada Mjesec napusti negativni aspekt s Marsom. Posebno je dobro vrijeme za zakazivanje početka postupaka u razdoblju od 08:10 do 09:45.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihovog izgleda, povećanje volumena, izgled zdravog sjaja.

Psihološki učinak frizure: do 08:10 - može privući razdražljivost i impulzivnost, nakon 08:10 - privući će nove mogućnosti i kreativne ideje.

♌♍ 15JULI, nedjelja, 2., 3. lunarni dan od 06:59.LEV , Djevicaod 20:31

Mjesec bez kursa do 02:12 do 20:30

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana u mjesecu za šišanje, pogotovo ako želite da vam kosa brzo raste. No bolje je odgoditi termalni rez. Ako imate problematičnu kosu, bolje je ne kositi tijekom mjeseca bez tečaja.

Ostali postupci: Ne biste trebali započeti nikakve postupke za liječenje i obnovu kose ispod Mjeseca bez tečaja. Danas je bolje nastaviti ono što ste započeli u prošlosti. Dobro je napraviti maske za jačanje kose i za povećanje volumena. Bolje je obojiti kosu nakon 20:30.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 20:30 - učinci će biti jedva primjetni, nakon 20:30 - jačanje kose, poboljšanje njihove strukture, kosa će biti zdravija i jača.

Psihološki učinak frizure: nema posebnih utjecaja do 20:30. Nakon 20:30 - može oživjeti ugodna iznenađenja i iznenađenja.

♍ 16JULI, ponedjeljak, 3., 4. lunarni dan od 08:25,Djevica

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana u mjesecu za šišanje, pogotovo ako želite da vam kosa brzo raste.

Ostali postupci: Kosu možete saviti ili izravnati pomoću složenih tehnika. Ovaj je dan pogodan za složene tretmane kose. Možete obojiti kosu, ali samo s dokazanim bojama. Bolje je ne eksperimentirati, jer postoji rizik od alergijskih reakcija.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, jačanje kose, poboljšanje njihove strukture, kosa će biti zdravija i jača.

Psihološki učinak frizure: može privući prekomjernu osjetljivost, mogu se pojaviti opsesivne misli i slutnje.

♍♎ 17JULI, utorak, 4., 5. lunarni dan od 09:50.Djevica , SKALEod 22:42

Mjesec bez kursa od 13:49 do 22:41

šišanje: dopušteno, jedan od najuspješnijih dana u mjesecu za šišanje, pogotovo ako želite da vam kosa brzo raste.

Ostali postupci: Dobar dan za kovrčanje kose, ravnanje, liječenje i posjet trichologistu. Najbolje je zakazati početak postupka prije 1:50 sati, dok mjesec ne ode u prazan hod. Također možete povećati kosu i trepavice. Ti će se radovi sada napraviti točnije, a ekstenzije za kosu izgledat će prirodno.

Učinak frizure na kosu: jačanje kose, prije 13:50 - poboljšanje njihove strukture, kosa će biti zdravija i jača, nakon 13:50 - nema posebnih utjecaja.

Psihološki učinak frizure: do 13:50 - može privući dobro raspoloženje i sreću, posebno u slučajevima koji zahtijevaju koncentraciju i savjesnost. Nakon 13:50 - nema utjecaja.

Frizure za lunarni kalendar 2017

♎ 18JULI, srijeda, 5., 6. lunarni dan od 11:11.SKALE

šišanje: neutralan dan, dobro je rezati kosu za one koji nemaju problema s kosom. Možete ošišati ili izrezati krajeve kose kako biste ubrzali rast.

Ostali postupci: dobro operite kosu, napravite maske za volumen kose i hranu na bazi ulja. Koristite ulja s oprezom ako imate masnu kosu, jer ulja mogu povećati masnu kosu. U ovom slučaju, bolje je ne nanositi ulje na korijenje.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može vas učiniti aktivnijim i aktivnijim, pogotovo ako ste prerezali kosu prije 10:00.

Dolazi mjesec od 22:52

19JULI, četvrtak, 6., 7. lunarni dan od 12:30.SKALE

I četvrtina, druga faza mjeseca s 22:52

Mjesec bez kursa od 22:53

šišanje: neutralan dan, dobro je rezati kosu za one koji nemaju problema s kosom. Možete ošišati ili izrezati krajeve kose kako biste ubrzali rast.

Ostali postupci: složenije postupke je bolje odgoditi, ali još uvijek je dobro napraviti maske za volumen i hranjenje kose. Dobro operite kosu i osušite je vrućim aparatima.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, nema drugih učinaka.

Psihološki učinak frizure: može privući nemotiviranu agresiju od partnera (osobito prije 09:45), lošeg raspoloženja i tužnih misli.

Mjesec bez kursa do 04:12

šišanje: Neutralan dan, dobro je šišanje ako postoji prhut. Thermostrides bolje odgađaju za drugu polovicu dana (nakon 15:30).

Ostali postupci: svaki tretman peruti će biti koristan. Možete se boriti protiv peruti kod kuće s maskama. Ali ako je ovaj problem ozbiljniji, bolje je kontaktirati trichologa, koji će otkriti razlog i odabrati pojedinačno najbolje načine.

Učinak frizure na kosu: brz rast, perut nestaje ili postaje manje vidljiv.

Psihološki učinak frizure: može u život donijeti neugodna iznenađenja (pogotovo ako ga prerežete prije 8:40), također vas može učiniti agresivnijim i impulzivnijim (šišanje prije 15:30).

šišanje: Neutralan dan, dobro je šišanje ako postoji prhut.

Ostali postupci: tretmani protiv peruti su još uvijek korisni. Bolje je da ne permišljate ili ispravljate kosu. Korištenje kemikalija može uzrokovati perut. Također je dobro napraviti bilo kakve prehrambene maske na bazi prirodnih sastojaka.

Učinak frizure na kosu: brz rast, perut nestaje ili postaje manje vidljiv.

Psihološki učinak frizure: može uključivati ​​nesporazume s bliskim rođacima, susjedima i radnim kolegama.

Mjesec je odmaknut od 12:18 do 13:11

šišanje: nije loš dan za šišanje do 12:20. Posebno je dobro rezati kosu ako bolujete od peruti.

Ostali postupci: do 12:20 sati još uvijek je dobro boriti se protiv peruti na bilo koji način. Prva polovica dana posebno je dobra za sve postupke kojima se želi poboljšati izgled kose i njihovo zdravlje. Dobro je napraviti maske za njegu i učvršćivanje, maske za sjaj i mekoću kose.

Učinak frizure na kosu: brzi rast, do 12:20 - perut nestaje ili postaje jedva primjetna, nakon 12:20 - nema posebnih utjecaja.

Psihološki učinak frizure: do 12:20, privući će nova romantična poznanstva, dobro raspoloženje i sreću u poslu, dati odlučnost i ojačati intuiciju.

1. srpnja 2018 23:01 - 19 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 30. lipnja. 2018 7:44 do 2. srpnja 2018 20:56

19 lunarni dan je pogodan za šišanje (taj prsten), ali ako drugi aspekt (mjesec u znaku zodijaka) isključuje frizuru, nemojte ga rezati. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

6. srpnja 2018 0:19 - 23 lunarni dan

Mjesec u Ovnu od 5. srpnja. 2018 7:52 do 7. srpnja 2018. 15:58

23 lunarni dan je dobar dan za šišanje - vaše će lice postati ljepše i izražajnije. Izbjegavajte frizure danas ako drugi aspekti govore o tome. Mjesec u Ovnu - frizura nepovoljna. Može oslabiti imunološki sustav, postoje bolesti. Pokušajte odabrati drugi dan za šišanje.

8. srpnja 2018 0:56 - 25 lunarni dan

Mjesec u Biku od 7. srpnja. 2018. 15:58 do 9 srpnja. 2018 20:06

24 lunarni dan je nepovoljan za frizure - možete izgubiti iz vida najvažniju stvar, a ne vidjeti predstojeće i izlazne prilike. Mjesec u Biku - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

9. srpnja 2018 1:19 - 26 lunarni dan

Mjesec u Biku od 7. srpnja. 2018. 15:58 do 9 srpnja. 2018 20:06

26 lunarni dan - prekrasan dan za šišanje. Donijet će vam sreću i sudbina će vas tretirati povoljno. Mjesec u Biku - frizura povoljna. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Kosa postaje jaka i zdrava, manje podijeljena.

10. srpnja 2018 1:47 - 27 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 9. srpnja. 2018 20:06 do 11. srpnja. 2018 21:24

27. lunarni dan za šišanje je vrlo dobar - vaš život će biti ispunjen ugodnim događajima i dobro raspoloženje neće vas ostaviti dugo vremena. (dga` ba byung). Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

11 srpnja 2018 2:24 - 28 lunarni dan

Mjesec u Blizancima od 9. srpnja. 2018 20:06 do 11. srpnja. 2018 21:24

Idealno za frizerski dan - privući ćete dobronamjerne ljude poput magneta, a vaš će se izgled poboljšati. (gzugs mdzes) Mjesec u Blizancima - šišanje je povoljno. Kosa će brzo rasti. Kosa će poboljšati stanje živčanog sustava i respiratornog trakta.

12. srpnja 2018 3:14 - 29 lunarni dan

Mjesec u Raku od 11. srpnja. 2018 21:24 do 13. srpnja 2018 21:00

Šišanje na 29. lunarni dan je apsolutno ne preporuča - možete zalutati i dobiti puno problema. (bla `khyams) Mjesec u Raku - šišanje je povoljno. To možete učiniti styling, podešavanje frizura. Izbjegavajte kemijske postupke.

14. srpnja 2018 5:35 - 2 lunarni dan

Mjesec u Leu od 13. srpnja 2018 od 21:00 do 15. srpnja. 2018 20:36

Šišanje drugog lunarnog dana može privući neugodne događaje i sukobe u vaš život. Izbjegavajte frizure na ovaj dan. Mjesec u Leu - šišanje je povoljno. Jedan od najboljih zodijaka za strykzhi. Šišanje će promijeniti vaš život na bolje.

15. srpnja 2018 6:59 - 3 lunarni dan

Mjesec u Leu od 13. srpnja 2018 od 21:00 do 15. srpnja. 2018 20:36

Šišanje trećeg lunarnog dana je kontraindicirano - možete privući bolesti u svoj život zbog neravnoteže energije. Također, takva frizura može potaknuti vas da potrošite mnogo novca. Mjesec u Leu - šišanje je povoljno. Jedan od najboljih zodijaka za strykzhi. Šišanje će promijeniti vaš život na bolje.

16. srpnja 2018 8:25 - 4 lunarni dan

Mjesec u Djevici od 15. srpnja 2018 20:36 do 17. srpnja 2018 23:02

Šišanje na dan četvrtog mjeseca nije preporučljivo, jer može privući različite strahove u vaš život, pogotovo zbog gubitka nečega ili nekog drugog. Mjesec u Djevici - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Vaša kosa će biti bujna, jaka i čarobno privlačna.

17. srpnja 2018 9:50 - 5 lunarni dan

Mjesec u Djevici od 15. srpnja 2018 20:36 do 17. srpnja 2018 23:02

Šišanje u 5. lunarnom danu dat će vam sreću i bogatstvo. Vrlo dobar dan da radikalno promijeni svoj izgled. Mjesec u Djevici - šišanje je povoljno. Jedan od najpovoljnijih položaja Mjeseca. Vaša kosa će biti bujna, jaka i čarobno privlačna.

18. srpnja 2018 11:11 - 6 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 17. srpnja. 2018 23:02 do 20. srpnja 2018 4:18

5 lunarni dan nije pogodan za šišanje - možete privući bolesti u svoj život ili samo dobiti depresiju, što će također utjecati na vaš izgled. Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

19. srpnja 2018 12:30 - 7 lunarni dan

Mjesec u Vagi od 17. srpnja. 2018 23:02 do 20. srpnja 2018 4:18

7 lunarni dan nije prikladan za frizure - obavljanjem ovog postupka danas možete privući neprijatelje i klevetnike u svoj život. Mjesec u Vagi - frizura je povoljna. Stanje kose se ne mijenja. Frizura - "maslačak" je zajamčena. Frizura će dodati jednostavnost i nepropusnost.

20. srpnja 2018 13:45 - 8 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 20. srpnja 2018 4:18 do 22. srpnja. 2018 13:32

8 lunarni dan je vrlo dobar za frizure. To će u svoj život privući svijetle i nezaboravne trenutke sreće. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

21. srpnja 2018 14:58 - 9 lunarni dan

Mjesec u Škorpiji od 20. srpnja 2018 4:18 do 22. srpnja. 2018 13:32

Šišanje na 9. lunarni dan nije povoljno, jer može privući nejasnoće i komplicirane situacije u vašem životu. Danas je najbolje očistiti meke prirodne sastojke. Mjesec u Škorpionu - frizura nepovoljna. Možete riskirati, ako nemate što izgubiti - postoji rizik da promijenite svoj život na bolje i učinite ga još gore.

22. srpnja 2018 16:09 - 10 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 22. srpnja 2018 13:32 do 25. srpnja 2018 1:02

10 lunarnih dana pogoduje frizurama i bojanju kose. Vaša snaga, sreća i samopouzdanje povećat će se nekoliko puta. (Dbangthangche). Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

23. srpnja 2018 17:16 - 11 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 22. srpnja. 2018 13:32 do 25. srpnja 2018 1:02

11 lunarni dan je savršen za šišanje. U kombinaciji s Mjesecom u Leu, ovo je samo "bomba". Takva frizura učinit će vašu percepciju suptilnijom i svjesnijom, a um pronicljivijom. Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

24. srpnja 2018 18:17 - 12 lunarni dan

Mjesec u Strelcu od 22. srpnja 2018 13:32 do 25. srpnja 2018 1:02

12 lunarni dan apsolutno nije pogodan za rezanje zbog opasnosti privlačenja neželjenih događaja u vaš život. (srog la ngon). Mjesec u Strelcu - šišanje je povoljno. Frizura je dobra u čarobnom planu, ali za vašu kosu, možda, ne baš. Međutim, ona mijenja život na bolje, donosi bogatstvo i sreću.

25. srpnja 2018 19:11 - 13 lunarni dan

Mjesec u Jarcu od 25. srpnja 2018 1:02 do 27. srpnja 2018. 14:14

13 lunarni dan je savršen za frizuru - postat ćete privlačnija osoba i privući će sreću kao magnet. Mjesec u Jarcu - šišanje je povoljno. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

26. srpnja 2018 19:57 - 14 lunarni dan

Mjesec u Jarcu od 25. srpnja 2018 1:02 do 27. srpnja 2018. 14:14

14 lunarni dan - divan dan za šišanje. Postat ćete uspješnija osoba, rezultati vas neće zadržati. Privlačit ćete imovinu, materijalnu dobrobit. Mjesec u Jarcu - frizura povoljna. Jedno od najpovoljnijih mjesečnih razdoblja za šišanje. Kosa se manje dijeli i brže ratsut.

27. srpnja 2018 20:34 - 15 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 27. srpnja 2018. 14:14 do 30. srpnja 2018 2:52

U 15. lunarnom danu bolje je da se ne šišate - može biti problema s pritiskom, bit će akutni osjećaj neshvatljivog straha. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

28. srpnja 2018 21:05 - 16 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 27. srpnja 2018. 14:14 do 30. srpnja 2018 2:52

16 lunarni dan apsolutno nije pogodan za šišanje, jer u ovom trenutku možete privući nesreće i klevetnike u svoj život. Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

29. srpnja 2018 21:29 - 17 lunarni dan

Mjesec u Aquariusu od 27. srpnja 2018. 14:14 do 30. srpnja 2018 2:52

17. lunarni dan je nepovoljan za frizure - privlačenje bolesti i neugodnih situacija vezanih uz vanjsku intervenciju. (ha rtsi sngo gdan gnod). Mjesec u Aquariusu - frizura povoljna. Vrijeme je dobro za eksperimentiranje sa šišanjem i životom. Ako vam sve odgovara, bolje je odabrati drugi dan.

31. srpnja 2018 22:09 - 19 lunarni dan

Mjesec u Ribama od 30. srpnja 2018 2:52 do 1. kolovoza 2018. 14:22

19 lunarni dan je pogodan za šišanje (taj prsten), ali ako drugi aspekt (mjesec u znaku zodijaka) isključuje frizuru, nemojte ga rezati. Mjesec u Ribama - frizura nepovoljna. Može se pojaviti perut i kosa može postati krhka i suha.

Hvala vam što ste nas pogledali. frizura kalendara mjeseca za srpanj 2018, Nadamo se da ćete lako pronaći lunarne dane, pogodne za šišanje. Prihvaćamo odgovoran pristup poslovanju i razumijemo da stanje ljudi koji koriste ovu stranicu ovisi o točnosti podataka. Mjesečeva frizura za povoljne dane u srpnju 2018. godine - saznajte je li danas šišanje povoljno? Zbog toga je naš kalendar frizura za srpanj 2018. jedan od najtočnijih i detaljnijih kalendara na internetu. Mjesečeva frizura za srpanj 2018. - povoljne dane za šišanje možete naći na ovoj stranici. Vjerujemo u karmu i stvaramo mjesto s ljubavlju. Želimo Vam ugodnu frizuru i sretan život!

Loading...