Lasersko uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka: pogodnosti, priprema za zahvat

Koliko lasersko uklanjanje dlaka u potpunosti? Prosječna cijena postupka za uklanjanje dlaka na nogama (potpuno, u svim područjima) kreće se od 19.500 rubalja u Moskvi do 11.500 u Krasnodaru. U mnogim klinikama postoje sustavi popusta i bonusa koji mogu značajno (ponekad i do 70%) smanjiti troškove postupaka.

Prednosti laserskog uklanjanja dlačica koje se izvode na uređaju MeDioStarNext:

* Nema razdoblja rehabilitacije.
Postupak je vrlo djelotvoran, jer se uz pomoć valne tehnologije uništavaju folikuli dlake na koži na različitim udaljenostima od površine.
* Brzina izvršenja. Pomoću kliznog impulsnog načina, specijalist obrađuje vrlo brzo: uklanjanje dlaka sa svih najproblematičnijih dijelova tijela može trajati najviše dva sata.
* Postupak je bezbolan i siguran, zahvaljujući ugrađenom sustavu hlađenja.
* Navedeni uređaj je univerzalan i sposoban za rad s kožom i kosom bilo koje boje i debljine.
* Trajanje učinka - nakon tretmana kože, kosa ne raste na njoj nekoliko godina ili nikad.
* Zahvaljujući uporabi ultrazvučnog gela, tijekom postupka neće biti nikakvih mirisa.
* Nedostatak uraslih dlaka nakon epilacije.

Koja je tajna popularnosti postupka

Za razliku od drugih metoda uklanjanja vegetacije iz tijela, lasersko uklanjanje dlaka je ugodno za ljude i vrlo učinkovito, s dugotrajnim rezultatom. Uz pomoć snopa, korijen kose je oštećen. Kada je izložena nekoliko sesija, žarulja prestaje igrati. Rast kose postaje sporija, postaju tanja i ne primjetna na koži.

Lasersko uklanjanje dlaka provodi se pomoću različitih laserskih uređaja: rubin, aleksandrit, neodim, dioda i IPL-sustav.

Kako se pripremiti za postupak uklanjanja dlačica?

Ako se odlučite za lasersko uklanjanje dlaka, prije odlaska u kliniku trebate razmotriti nekoliko nijansi:

* Tri tjedna prije lasera ne treba ići na kemijsko uklanjanje dlaka.
* Sedam dana prije zahvata ne uzimajte aktivni ten.
* Dan prije epilacije treba dobro obrijati područje postupka.
* Tjedan prije postupka, ne bi trebali uzimati antibiotike, jer znaju o svojoj sposobnosti da povećaju osjetljivost na laser.

Kosa se uklanja pomoću lasera, koriste se samo potrošni materijali za jednokratnu uporabu. Prije zahvata koža je antiseptička. Također, ultrazvučni gel se nanosi na područja tretmana kako bi proces bio ugodniji. Kada se postupak završi, kozmetika koja sadrži UV filtre će biti nanesena na kožu kako bi se olakšala.

Ono što je potrebno za njegu kože nakon laserskog uklanjanja dlaka

Od glavnih preporuka stručnjaka je da se suzdrže od sunca pod aktivnim zrakama sunca oko tjedan dana nakon izlaganja zraku. Ako izađete na sunčevu svjetlost, pokušajte koristiti dobru kremu koja ima najvišu razinu zaštite od UV-zraka. Trebala bi se suzdržavati od kemijskog pilinga dva tjedna.

Pogledajte videozapis: Trajno uklanjanje dlačica laserom (Studeni 2019).

Loading...