Shugaring

Muški shugaring: značajke postupka

Muški shugaring U posljednjih nekoliko godina, vrlo je tražena među posjetiteljima salona za uklanjanje dlaka, a postupak je vrlo ugodan i ne zahtijeva nikakvu posebnu obuku. U ovom slučaju, muški shugaring vam omogućuje da se riješite neželjenih dlaka do tri tjedna. Važno je napomenuti da danas majstori epilacije koriste hipoalergensku šećernu pastu, koja omogućuje uporabu i na osjetljivoj koži.

Koje su zone prikladne za shugaring?

U pravilu se epilacija šećera koristi za liječenje malih dijelova tijela. To je zbog osobitosti samog postupka. Smjesa se nanosi u malim obrocima. Za liječenje velikih područja tijela prikladnije je depilirati voskom. Najčešće se muško shugaring obavlja u sljedećim zonama:

Kako je muški postupak shugaring?

Postupak depilacije šećera najprije započinje odmašćivanjem tretiranog područja tijela talkom u prahu. Majstor primjenjuje toplu šećernu pastu u smjeru rasta kose, a zatim je oštrim pokretom uklanja ručno. Čim se postupak završi, tijelo se nužno liječi umirujućim losionom. Također možete tretirati kožu ampulom iz urastanja kose.

Koliko je bolna procedura?

Mnogi muškarci strahuju da bi postupak muškog shugaringa mogao uzrokovati bol. Zapravo, uklanjanje šećera gotovo da i nema boli. Kako bi se neugodni osjećaji tijekom postupka sveli na najmanju moguću mjeru, valja potpuno zaustaviti brijanje jer je gruba dlaka otežana. U posebno osjetljivim područjima, majstori koriste lokalne anestetike, kao što su Lidokain i EMLA pasta.

Povratne informacije o nama

Dobar dan! Imao sam sreće što sam bio u blagim rukama Catherine. Nikada nisam sreo takve gospodare: sve je brzo, uredno. Puno vam hvala, stvarno se radujem sljedećem posjetu!

Puno vam hvala da ovladate Yanom. Lijepa djevojka i veliki majstor. Brzo, gotovo bezbolno, slučaj gospodara. :)) Nadam se da će biti još jedne akcije!

Volio sam sve ooooochen, zahvaljujući gospodaru Ekaterini. Svakako ponovno idite. Puno vam hvala! ))

Pogledajte videozapis: Brazilian Sugaring with Strip Method - (Prosinac 2019).

Loading...