Drugo

Znanstvenici su otkrili: za 48% muškaraca seks je neodvojivi sinonim za ljubav

početak - 2. dio

Strašna tajna broj 3 Postoji jedna stvar koja brine muškarce u krevetu

Već znate da je seks vrlo važan za muškarce i spremni su pokušati dobiti seksualnu naklonost od svoje voljene. Ali ako vam je muškarac dosadan u krevetu, možete biti sigurni da će to prije ili kasnije za njega biti razlog za prekid odnosa s vama.

I obrnuto je istina - zasićene seksualne veze koje zadovoljavaju oboje vas zbližavaju.

I sada, znate odličan način da zauvijek održite prekrasan odnos s vašim čovjekom - da mu postanete neodoljiva i zapanjujuća ljubavnica.

Nitko to ne priznaje, ali dosada u krevetu jedan je od najčešćih problema u seksualnom životu muškaraca sa svojim partnerima.

Biti žena iz njegovih snova, misli o kojima mu neće dopustiti da mirno spava, morate dosađivati ​​iz svoje spavaće sobe.

U spavaćoj sobi ne trebate ugraditi traku za striženje ili objesiti stranice iz Kama Sutre na zidove da bi večeras sve te poze ponovili. odnos s vašim čovjekom.

Zavodljiva žena je prije svega žena koja voli seks i uživa u svojoj seksualnosti.

Postoji tajna da muškarci i njihov seksualni život znaju da najuspješnije ljubavnice znaju - muškarac u seksu nastoji prije svega potvrditi svoj seksualni potencijal.

Želi se osjećati kao vješti zavodnik, najčudesniji ljubavnik koji svom partneru daje najveće zadovoljstvo.

Ako se u seksu s vama osjeća kao hladan mačo i neumorni pastuh, odmorite se - dugo će vas pamtiti. Čovjek želi da ga cijeniš, čak ga i obožavaš.

Jeste li ikada pomislili da u seksu zadovoljstvo kod muškaraca ovisi o tome ima li žena model ili ne? Ako tako mislite, onda ste duboko u zabludi.

To nije najvažnija stvar. Vaši oblici sigurno igraju važnu ulogu u zavođenju.

Ali najvažnija stvar u vašem intimnom odnosu s muškarcem je koliko možete uživati ​​u seksu s njim. I to ovisi o vašoj senzualnosti i razvijenoj seksualnosti.

A drugi sastavni dio procesa je koliko mu možete pružiti zadovoljstvo. I ovdje sve ovisi o stupnju vaše emancipacije, vašeg temperamenta, vašeg odnosa prema seksu i svijesti o tome.

Ako mislite da su bokovi preveliki, vaše grudi nisu savršene, vaš želudac nije dovoljno elastičan - zaboravite na svoje uočene nedostatke. Muškarci ne razmišljaju o tome kada imaju seks, fokusirani su na dobivanje senzacija.

Kada je čovjek zaljubljen u tebe, ti mu izgledaš lijepo i on ne vidi one “nedostatke” tijela na koje si fiksiran.

A muškarci jednostavno mrze nesigurne žene koje se ponašaju kao da je glavna svrha njihova života dokazati svima da imaju najružnija tijela na svijetu.

Izrazi poput "moja kosa je suviše tanka i dosadna" ili "Imam debele noge ili trbuh", "Imam ružnu škrinju", guraju muškarce od vas i kvare cijeli dojam seksa s vama.

Zamislite kako biste se osjećali kad biste zatvorili oči, misleći da vas zagrli zgodan muškarac, mlad i jak, i otvarajući oči, vidjeli su da je to neugodna i neuredna guzica (oprostite na primjeru). I muškarci to osjećaju kad im pokušate dokazati da imaju loš ukus, a oni nisu obraćali pozornost na vas.

Dopustite da vas uvjeri činjenica da kada je čovjek postao zainteresiran za vas, vidio je da vaša visina nije 180 cm (ako niste visoki) i da ne misli da ste težak 45 kg. sa stvarnom težinom - 60-70-80 kg.

A oblik dojke nije toliko važan, da dojke uzbuđuju muškarce jer ih nemaju. A činjenica da žene, s druge strane, imaju grudi, važna je muškarcima. I divlje ih uzbuđuje. A onda pogledaju oblik dojke.

Ako želiš biti kraljica noći, zaboravi svoje greške. S mislima o svojim oblicima, idite na osjećaj svog tijela, na osjećaje iz raznih dodira vašeg čovjeka i rastapanje u njima. Budite slobodni i opušteni, senzualni i seksi.

Muškarci u krevetu žele osjetiti da cijenite njihov seksualni potencijal - snagu, vještine i sposobnosti.

Ne postoji ništa što bi osjećalo mušku ispraznost, kao čovjekovo uvjerenje da ima veliki seksualni potencijal koji vas ispunjava srećom.

Seks i ljubav - za koje su muškarci ti koncepti neraskidivo povezani?

Sudionici istraživanja postali su više od 6.000 ljudi, Svrha eksperimenta bila je saznati koliko je za suvremenu osobu važno imati osjećaje u pastelama s partnerom. To su otkrili sociolozi iz Sjedinjenih Država za 48% muškaraca, seks je neodvojivi sinonim za ljubav.

Slično istraživanje provedeno je i među ženama. Međutim, ovdje su brojevi koji potvrđuju potrebu za osjećajima u blizini nešto manji. Samo 39% žena treba emocionalnu vezu s partnerom.

Istodobno, sociolozi su primijetili da potrebu za ljubavima osjećaju samo oni ljudi koji su imali jasan primjer uspješnog i snažnog braka roditelja pred njihovim očima.

Pogledajte videozapis: PIPL MAST TRAST AS - TONY S ZNANSTVENICI OTKRILI PRIJEVOD !!! PARODIJA, a nisu Vatrogasci (Travanj 2020).