Drugo

20 neobičnih poslovnih ideja za kozmetičke salone i brijačnicu

Nakon završenog treninga možete početi raditi u bilo kojoj aktivnoj brijačnici

Kratka, klasična, duga kosa. Učenje oblika.

Rad kao stroj, miješanje, rad na gradijentu

Tehnika i pravila korištenja alata

Glavni pristupi i tehnike rada

Rad s muškom kozmetikom

Stajling i kamuflaža za brijanje

Radite s klijentom

Osposobljavanje za ispravnu interakciju s klijentom za dobivanje vjerne baze u radu

Ne postavljamo kruti okvir za vrijeme trajanja obuke

Salon ljepote za žene u hidžabima

Salon Le'Jemalik iz New Yorka kreiran je isključivo za žene i uglavnom za one koji nose hidžab, ali ih ne mogu skinuti u prisustvu muškaraca. Posao je stvorila djevojka po imenu Khuda Kyuhshi nakon što je bila umorna od općih salona gdje je bilo nemoguće da se muslimanke osjećaju ugodno.


3D-svjetiljke za kozmetički salon

Salon IL Y LA COUPE iz predgrađa Quebeca odlučio je za smjeli koncept unutarnje rasvjete. Pod stropom je instaliran dinamički uređaj napravljen 3D tisak. Svjetiljka nalik Origamiju izrađena je od 450 pojedinačnih piramida PLA plastike.


Photowall zadovoljnih klijenata kozmetički salon

Sjajan način za povećanje lojalnosti kupaca u kozmetičkom salonu je stvaranje foto zida za sretne klijente. Riječ je o velikom kolažu ili skupini fotografija u kojima će klijenti salona biti prikazani u novom izgledu: uvijek s novim frizurama, manikira i pedikure, šminke.


Styling kose na registraciju vjenčanja

Brand Drybar, poznat po svojim uslugama za brzu i pristupačnu frizuru, udružio se s tvrtkom za registraciju vjenčanja Zola. Nevjestama i njihovim djevojkama se nudi usluga za stvaranje svečanih frizura na dan njihova vjenčanja, kako bi se olakšalo planiranje dana, učinilo sve „veliko“ i brzo.


Berbernica u duhu prošlosti

Barbershop Blind Barber je stvoren za one koji oplakuju brigu o tradicionalnim frizerskim salonima. Sve u njemu podsjeća na neugodnu prošlost - od dizajna zidova do žica koje se lijepe u svim smjerovima. Usluge frizerke su samo tri (retrogrades će se cijeniti): šišanje, brijanje i rezanje brade.


Boja rasvjete i cvjetne kompozicije

Ovaj interijer dizajnirao je Reis Design za londonski kozmetički salon, koji je otvorio poznati britanski stilist George Northwood. U središtu dvorane nalazi se mramorni stol na kojem su pričvršćena dvostrana ogledala. Općenito, nisko-ključnu ljepotu salona oživljavaju svjetla u boji i neobične florističke kompozicije.


Ljepota u avionu

Škotski vizažist Amber Scott otvorio je luksuzni kozmetički salon na berbi koji su joj roditelji dali. Ponovno opremanje zrakoplova Air Atlantique Convair, objavljeno 1957., koštalo je 30 tisuća funti. Sada su na brodu četiri mjesta za šminkanje, dva mjesta za frizere, pa čak i mjesto za majstora za manikuru i pedikuru.
Bodypozitivni kozmetički saloni

Jednom je američki Jamie Lopez došao do frizera i, sjedeći na stolici, razbio ga. Ne želeći ponovno izdržati poniženje, Lopez je stvorio vlastiti salon ljepote Babydoll Beauty Couture za žene kategorije plus veličine. Sada žene velikih veličina ne mogu se bojati: namještaj u kabini je prostran i može izdržati težinu od 200 do 350 kg.


Rainforest Salon ljepote

Na Kreti je otvoren ovaj kozmetički salon pod nazivom Cuts & Colours. Unutrašnjost, koju je stvorio Manousos Leontarakis & Associates, odnosi se na prirodne elemente. To je fitodinformacija zidova sa zidovima od mahovitog zelenog tepiha, ploča od drvenih rešetki ili imitacija vodene površine, debla stabla kao recepcije, ormarića od konoplje i još mnogo toga.


Mobile Barbershop

Muški salon Salon Le Barber ponavlja ideju klasične brijačnice. Posjetitelji mogu naručiti frizuru, obrijati bradu britvom i tako dalje. Ključna razlika od uobičajene brijačnice je u mobilnosti. Brijačnica se nalazi u pretvorenoj prikolici za prodaju hrane.


U Tjumenu se nalazi drveni kozmetički salon koji se nalazi u drvenoj kolibi s tradicionalnim elementima kao što su izrezbareni platni na prozorima. Klijenti se šale da Baba Yaga može ući u kolibu i prestati s djevičanskom ljepotom.

Samurai Frizerski salon

Vijetnamski frizer Nguyen Hoang Hung u svom poslu koristi pravi samurajski mač. Iako nikada nije bio samuraj, ali vješto koristi katanu za rezanje i poravnavanje kose. Nguyen Hoang Hung je već dugo usavršavao svoje vještine na perikama s dugom kosom, tako da je njegova umjetnost dosegla velike visine, a posjetitelji se ne mogu bojati za svoje živote.


Toplica brijačnica

Hot Cuts je prvi toples salon u Sydneyu. Frizerski salon otvoren je posebno za muškarce. Šišanje izvesti djevojke toples.


Trend Product 2019

Tisuće ideja za brzi novac. Sva svjetska iskustva u džepu. Izradio portal openbusiness.ru posebno za poduzetnike.

Usluge muškog frizerskog salona Barbershop

  1. Profesionalne frizure i styling od iskusnih majstora na europskoj razini. Individualni pristup i sposobnost slušanja svakog posjetitelja,
  2. Frizura za bradu i brkove, modeliranje najviše pobjedničke slike, uzimajući u obzir najnovije modne trendove,
  3. Poslovna manikura, pedikura, njega kože ruku i nogu uz uporabu profesionalnih kozmetičkih kompozicija,
  4. Luksuzne usluge manikure i pedikure - intenzivna i temeljita njega,
  5. Kompletan set profesionalne kozmetike za njegu kože i kose svjetskih lidera. Dostupnost širokog raspona dostupnosti.

U svom konceptu, Barbershop muški frizerski centri pozicionirani su kao pogodna servisna radionica kada klijent ne mora dugo čekati na njegov red ili doživjeti neku drugu nelagodu u salonu. Prijem se vrši u načinu snimanja na obrascu s web-lokacije ili telefonom. Danas je muški frizerski salon Barbershop više nalik na određenu gospodin klubumjesto tradicionalnog salona. Ovaj studio elitizma obvezuje image studio na vlastitu bazu stalnih kupaca - istinskih poznavatelja vještine i udobnosti, Barbershopa.

Muške frizerske salone za brijačnice su, bez sumnje, statusne ustanove. Danas je spominjanje ovog brenda povezano sa zrelim muškim stilom, visokom profesionalnom razinom friziranja i besprijekornom uslugom. Sa svojim vanjskim visokim cijenama, saloni za brijanje ostaju dostupni širokom krugu potrošača, uključujući predstavnike srednje klase. Ovdje možete uvijek dobiti visokokvalitetne, ali jeftine frizerske usluge. A za većinu kupaca, Barbershop je zanimljiv upravo zbog svoje dostupnosti u pozadini najviše razine usluge.

Za koga rade frizeri u Barbershopu?

  • Za svakog čovjeka koji želi izgledati pristojno. Bez obzira na profesiju i društveni status
  • Za mlade koji traže vlastiti stil
  • Za one s osjetljivim okusom, koji dobro znaju koju sliku žele uskladiti.
  • Za muškarce koji žele promijeniti sliku i žele eksperimentirati s njihovom slikom.

Naravno, muški frizer Barbershop - nova riječ u suptilnom pitanju muške frizerske usluge. Oni u potpunosti zadovoljavaju zahtjevne zahtjeve predstavnika jačeg spola za pristupačnošću, profesionalnošću i razinom udobnosti. Stoga oni postaju svojevrsni reper u svom segmentu.

Naš rad

Želite takvu frizuru? Prikaži ovu fotografiju
berberin i on će učiniti isto

Obrij i obrije savjest, sipaj čaj, kavu. Ne obećavamo više. Ne biste trebali ići k nama, ako želite postati bolji, trebali biste svratiti da biste dobili dobru frizuru - u tome je i smisao.

Ljudi različitih dobi i zanimanja dolaze k nama. Oni su ujedinjeni svojim stavom prema životu i moralnim načelima. Žive po onome što rade. Potpuno posvećen njihovoj profesiji. Uvjereni u svoje postupke i odluke.

Pogledajte videozapis: Prodaja lutkica sa likom kupaca u Londonu (Travanj 2020).