Njega kože

Što su ženski uređaji za brijanje Venus?

Jedan od najnužnijih postupaka u životu žene je depilacija, koja uvijek pomaže izgledati dobro i osjećati se sigurnije.

Stoga, žene uvijek s posebnom pažnjom odabiru ženske strojeve za brijanje koje su predstavljene na domaćem tržištu, a izbor kojih uvijek ovisi o njihovoj učinkovitosti i ocjeni.

Ženski i muški: u čemu je razlika?

Mnogi su zainteresirani za pitanje što razlika između ženskih i muških strojeva za brijanjei koji su zapravo bolji i bolji.

Vjeruje se da je stvaranje britvi posebno za žene ima čisto marketinške motive, jer su znatno skuplji, ali zašto platiti više? neki Još uvijek postoje razlike, to stručnjaci kažu o ovome:

 1. Budući da su područja za brijanje dlake za djevojčice mnogo veće nego za muškarce, za njih su proizvođači posebno stvorili zaobljeni i često širi strojevi, Ovaj oblik jednostavno je potreban za kvalitetno brijanje finih i dugih dlaka u pravom smjeru.
 2. Naprotiv, glave muških strojeva usmjerene su na točnije brijanje, Muške britve izrađene su tako da su oštrice kompaktno postavljene u glavu, a ona sama ima razmjerno malu veličinu, tako da se debela i gusta kosa raste na čovjekovom licu, a pažljivije se uklanja.
 3. Muška oprema za brijanje lako rani osjetljivu žensku kožukao što su lopatice takvih strojeva oštrije i smještene pod više oštrim kutom, a ručke su različitih oblika.

za jednokratnu upotrebu

Vrlo često, strojevi za brijanje za jednokratnu upotrebu, stvoreni i za žene i za muškarce, nezasluženo su podcijenjeni. prednosti oni ne samo da imaju, već i mogu potpuno nadmašiti druge vrste alata za brijanje:

 1. Niska cijena (nekoliko puta su jeftinije od zamjenjivih kaseta).
 2. pogodnost, Oblikovani jednostavni objekt spreman je za korištenje bilo gdje.
 3. dostupnost, Prodaje se u trgovinama i kioscima.

Sada o nedostacimakoji je, nažalost, također:

 1. Kakvoća brijanja nezadovoljavajući.
 2. Kratak radni vijek.
 3. nelagodno držite u ruci proces.

za višekratnu upotrebu

Najčešće, žene koje prate njihovu ljepotu preferiraju stroj za brijanje za višekratnu upotrebu. I to ne čudi, jer oni su mnogo oštrijito daje učinkovitiji rezultat i služi svojim hostesama mnogo duže, Kasete trebate mijenjati samo jednom u 1-3 mjeseca.

Osim toga, Proizvođači stalno poboljšavaju novine koje se mogu ponovno koristiti, objavljujući svake godine ažurirane britve za poboljšano i udobnije brijanje koje će zadovoljiti i ženske i muške higijenske potrebe.

Takve inovacije uključuju strojeve opremljene višestupanjskim kasetama s noževima i raznim trakama helija, koje tijekom manipulacije brijanjem vlaže i omekšavaju kožu.

Trebate li posebne gadgete?

Muški strojevi apsolutno nisu prikladni za ženske anatomske značajke - s tim smo već shvatili, ali sada moramo odlučiti o tome koji stroj za brijanje je bolji za žene.

Danas na tržištu ženskih strojeva za brijanje postoje mnoge različite opcije koje najbolje odgovaraju ženskom tijelu.

Prije svega, ženski stroj bi trebao biti opremljen posebnim gadgetima za udobno i pravilno uklanjanje dlaka, kao što su:

 • plutajuća glava - omogućuje vam brijanje teško dostupnih mjesta (na primjer, ispod pazuha) i pretvaranje u lakši i prikladniji postupak,
 • neklizajuće i udobno držanje,
 • posebna traka helijakoja je opremljena prirodnim hidratantnim sastojcima (aloe gel) - čini proces britve što je moguće glatkijim,
 • silikonske podloge i indikatorske trake - spriječiti posjekotine i njihovu infekciju.

Razor ili epilator?

Poznato je da ne postoji jedan način da se sigurno ukloni dlaka na ženskom tijelu, a svi su učinkoviti, ali da bi se temeljito razumjelo ovo pitanje, potrebno je provesti malo usporedbe analiza najpopularnijih metoda depilacijeNa primjer, britve i epilator.

Najočitija razlika između brijanja i uklanjanja dlačica je razlika u rastu kose nakon procesa, Ako se nakon brijanja dlačice osjete već 2-3 dana, tada epilator može osigurati glatkoću ženskog tijela 2-4 tjedna.

Osim toga, Često brijanje ima negativan učinak na osjetljivu kožui korištenje epilatora, iako je bolno i zahtijeva malo strpljenja, ali ima mnogo nježniji učinak.

Usput bol iz procesa epilacije - pitanje koje je dugo riješeno: Osjećaji se mogu lako olakšati odabirom pravog stroja, koji je u mogućnosti pružiti dovoljno brzo okretanje metalnih diskova i povući mnogo kose zajedno s korijenom u isto vrijeme.

Također bi trebao biti opremljen efektom hladnoće i potrebnom funkcijom vibracija.

Izbor se može napraviti samo od strane kupca, na temelju činjenice da mu je ugodnije - da se dugo oslobodite vegetacije ili bezbolno, pa čak i kožu nakon brijanja.

Popularni proizvođači

danas Najpopularniji i najbolji strojevi za brijanje su takve marke.predstavljene na ruskom tržištu za žene:

Poznati proizvođač "Gillette" proizvodi Najkvalitetniji proizvod na području britve - i za žene i za muškarce.

Proizvodi ove tvrtke imaju visokotehnološki sustav za brijanje, što čini proces uklanjanja dlačica što lakšim i lakšim.

Među sustavima za brijanje Gillette nudi univerzalne strojeve Mach3, Fusion i Veneru - svaki od njih je originalan na svoj način, a njihove se sorte međusobno razlikuju po broju različitih opcija.

Za lijepu ženu, ovaj proizvođač je stvorio Izvorni i prikladni za svaki slučaj britve - ovo je "Venera", među kojima možete jednostavno naručiti Gillette Venus stroj koji vam se sviđa po funkciji u bilo koje vrijeme prikladno za Vas na bilo kojem oglasnom mjestu.

Možda najpopularnija verzija kvalitete i najčešći britvice u Rusiji su strojevi "Venus". Prema ocjenama koje su zatražene u mreži, ovo je najpogodniji i najmanji pogrešan alat za sigurno i učinkovito uklanjanje viška vegetacije na ženskom tijelu.

Kupnjom proizvoda "Venera" najpoznatijeg proizvođača "Gillette", biti ćete zadovoljni postojeće prednosti:

 • oštrice su vrlo oštre i obrije svu kosu nakon prve,
 • jednostavno i praktično za korištenje, ima pokretnu glavu, koja je prikladna za korištenje na bilo kojem zavoju, i neklizajuću gumiranu ručku,
 • ne napušta bez iritacija na koži
 • atraktivan lijep dizajn,
 • Ima posebnu traku s indikatorima koja potamni, što znači da je vrijeme za zamjenu kasete.

Poznati proizvođač stvorio je dovoljan broj tipova tih strojeva da bi zadovoljio svaki zahtjev:

 1. "Venus Swirl" - prvi i jedini britvica s FLEXIBALL tehnologijom, ponavlja svaku krivulju vašeg tijela, što daje ugodnu glatkoću i sigurnost pri uporabi.
 2. "Venus & Olay" - sprječava suhoću kože i maksimalno zadržava sadržaj vlage. Takav stroj može se odabrati s mirisom zrelih ljetnih plodova.
 3. "Venus Embrace" stvoren posebno za osjetljivu kožu. Gustija glava omogućuje gotovo potpuno odsustvo iritacije.
 4. "Venus Breeze" - Ugrađeni hidratantni jastučići imaju mogućnost zamjene gela za brijanje. Počevši s procesom, potrebno je samo navlažiti glavu i uživati ​​u laganoj pjeni i glatkom brijanju.
 5. "Venera Božanska", kao i "Venus Embrace", ne donosi nelagodu osjetljivoj koži. Ima 3 ruba i posebnu vlažnu traku.
 6. "Jednostavno Venera" - To su jednokratni strojevi koji se razlikuju po broju noževa.

Zaštitni znak "Schick" ima još jedno ime - "Wilkinson Sword" - zove se ovaj brand pionir u priboru za brijanje, a prvi Schickov stroj nastao je dvadesetih godina XX. stoljeća. Širom svijeta, posebno u Europi, ovi strojevi su prepoznati kao mjerilo kvalitete, pouzdanosti i prestiža. njihov Lopatice imaju troslojni premaz:

 1. Chrome - sprječava hrđanje materijal oštrice.
 2. Alfa Diamond - pomaže oštrici da bude oštra dugo vremena.
 3. Vidaks - pružaglatko klizanje preko kože.

Također imaju i visokokvalitetne "Schick" oštrice jedinstveni zaštitni roštilj, što sprječava rezanje i ogromnu fleksibilnost.

Za žene, Schick predstavlja 2 originalna stroja:

 1. Schick Quattro za ženske kupače - aparat za brijanje s trimerom 2 u 1. Ima 4 razine visine trimera.
 2. Schick Quattro Titanium - poseban sustav s 4 noža, brijanjem i modelima.

"Bic" su jednokratne britve tvrde širom svijeta, Izrađena je ženska linija kvalitetni materijali i prikazan je u različitim oblicima:

 1. "BIC Soleil Bella":
 2. "BIC Pure 3 Lady":
 3. "BIC Twin Lady":
 4. "BIC Miss Soleil":
 5. BIC kolekcija Miss Soleil boja:
 6. "BIC Comfort 2 Lady":

Nakon korištenja prezentiranih strojeva, koža će dugo ostati baršunasta, glatka i elastična. Osim toga, moderan dizajn nije samo udoban, već i ugodan.

Koju bi britvu trebalo vjerovati, na vama je da odlučite. ali Pokušajte kupiti proizvode samo najpoznatijih i dokazanih brandova britve.

Uklonjive oštrice britve

Ako ste kupili stroj s izmjenjivim kazetama, nakon upotrebe sve dodatne opreme koja se nalazi u kompletu, nije potrebno kupiti novu. Za nastavak rada s postojećom kopijom dovoljno je samo kupiti zamjenske kazete.

Kasete mogu doći na različite modele, ali postoje iznimke. Kako bi se izbjegli nesporazumi, tu točku treba pojasniti s prodavateljem.

Koji Gillette Venus brijač je bolji?

Ako odlučite kupiti jedan od ovih modela, ali ne znate gdje zaustaviti, sljedeće informacije pomoći će vam da shvatite što će vam biti bolje.

 1. Ako obrijete kosu tvrdu i gustu, zaustavite svoj izbor na stroju koji ima pet oštrica. U prisustvu tanke i slabe kose, britva s 3 oštrice će to učiniti. Kopija s 5 oštrica prikladna je za brijanje kose u bikini zoni. Jedan model stroja će biti dovoljan. Noge se mogu završiti čak i strojem s dvije oštrice.
 2. Ako je koža preosjetljiva, najbolja opcija bi bili strojevi s pjenastim jastučićima, odnosno Venus & Olay, Venus Spa Breeze. Normalni tip epidermisa savršeno percipira bilo koji od gore navedenih modela.
 3. Za jednokratnu upotrebu preporučljivo je kupiti jednokratne strojeve.
 4. Ako ste protivnik pjena i gelova za brijanje, onda je model s pjenastim jastučićima definitivno najbolja opcija.
 5. Kako biste umanjili iritaciju, odaberite stroj s više vlažnih traka. Osim toga, ako je zasićena protuupalnim sastojcima.
u sadržaj ↑

Gdje kupiti, cijena

Venus stroj možete kupiti na relevantnim web-mjestima na internetu, na primjer:

U kozmetičkim prodavaonicama prisutan je i veliki asortiman.

Venus ženski uređaji za brijanje su jeftiniji od onih s zamjenjivim kazetama. Cijena prve opcije varira između 80-130 rubalja. Drugi - od 250 do 1500 rubalja. Minimalna cijena bit će za modele s tri noža i malim snopom. Najskuplji su pjenasti jastučići i nekoliko dodatnih kaseta.

Kako koristiti?

Da je depilacija bila bezbolna i bez nuspojava, preporuča se da se prije kupanja ili ostane pod toplim tušem najmanje pet minuta.

Ako vaš stroj nema jastuke od pjene, koristite gel ili pjenu za brijanje tijekom manipulacije. Takva sredstva pomoći će britvi da slobodno klizi duž područja depilacije, sprječavajući posjekotine i iritacije.

Nakon što ste primijenili pomoćni agent, možete započeti sam proces brijanja. Obrij noge odozdo prema gore. Pazuha treba obraditi odozdo prema gore, odozgo prema dolje i sa strane. Bikini zona u dva smjera. Nemojte trzati, snažan pritisak. Sve se radi glatko, pritisak na kožu treba biti umjeren. Kretanje je glatko, strmo.

Po završetku depilacije stroj operite pod tekućom vodom i stavite ga na skrovito mjesto kako biste ga potpuno osušili. Nemojte ga držati na mjestu gdje bi voda mogla pasti na njega.

Ne zaboravite pomazati tretirano područje umirujućim, hidratantnim sredstvom.

Izbor ženskog stroja nije jednostavan. Među asortimanom kozmetičkih trgovina, vrijedi pogledati modele Gillette Venus. Svi strojevi imaju visokokvalitetne noževe i trake ili jastučiće koji stvaraju sve uvjete za savršenu depilaciju.

Posebne značajke

Unatoč ovako raznovrsnim sredstvima i metodama za uklanjanje dlaka i depilaciju, britva za žene nije izgubila svoju važnost i mnoge mlade dame radije će je koristiti za uklanjanje viška vegetacije danas.

Glavne značajke ženskog stroja za brijanje uključuju:

 1. Prisutnost velikog broja oštrica za brijanje svih dlačica koje rastu u različitim smjerovima.
 2. Razlikuje se glatkim linijama i svijetlim bojama u kojima je tijelo napravljeno britvom. To može biti plava, ružičasta, jorgovana nijansa.
 3. Oko noževa nalazi se poseban međuspremnik koji štiti i smanjuje opasnost od ozljeda.
 4. Prisutnost gel trake koja vlaži kožu tijekom primjene brijača. Zahvaljujući ovoj značajki, epidermis postaje mek i poprima dobro njegovan izgled.

Ključne prednosti

Ženski stroj ima nekoliko prednosti u usporedbi s drugim metodama i metodama depilacije:

 • prilika obaviti ovo manipulacija kod kuće sambez pribjegavanja vanjskoj pomoći. Djevojka ne mora kontaktirati salon za uljepšavanje ili tražiti čarobnjaka koji će vam pomoći riješiti se neželjene vegetacije.
 • Demokratski trošak - u usporedbi s drugim sredstvima za uklanjanje dlaka, svaka mlada dama može si priuštiti britvu, bez obzira na visinu prihoda. Čak i kupnja najskupljeg ženskog stroja za brijanje neće biti skupa kao redoviti posjeti majstoru za postupak uklanjanja dlačica.
 • Kompletno uklanjanje dlaka - na primjer, ako usporedite ovaj alat s depilatornom kremom ili voskom, brijač potpuno skida kosu za 100%. Drugi alati mogu ostaviti određenu površinu dlačica i moraju se ukloniti istim strojem.

 • Sigurna uporaba - druge metode depilacije često uzrokuju alergijsku reakciju, iritaciju, crvenilo, uzrokuju urastanje dlačica. Britva, ako se pravilno koristi, ne uzrokuje takve manifestacije. Jedina stvar koju trebate biti izuzetno oprezni s uređajem koji ste upravo kupili, inače postoji mogućnost da oštetite gornji sloj epidermisa ili se jednostavno izrežete.
 • Nema nelagode - Neke žene teško mogu podnijeti bol, pa je za njih najbolja opcija samo brijanje.
 • Brzi rezultat - nakon nanošenja kreme ili voska za depilaciju, epiderma može postati crvena, a prije nego što pokažete noge svima oko vas, morat ćete pričekati neko vrijeme dok iritacija ne prođe. Ženska britva daje savršen rezultat odmah nakon upotrebe.

Pravila odabira

Za odabir savršenog stroja za brijanje žena obratite pozornost na neke točke:

 1. Broj noževa izravno utječe na kvalitetu brijanja. Što je više noževa prisutno, epiderm će biti lakši nakon korištenja ovog uređaja.
 2. Prisutnost trake gela. Ovaj dodatak će vam omogućiti da izbjegnete iritaciju, čineći proces depilacije sigurnijim.
 3. Prisutnost mikrokrsta. Ovaj element pomaže podići dlačice na korijenu i time ih se riješiti.

Najbolje ocijenjene

Pozivamo vas da se upoznate s ocjenom najboljih ženskih strojeva za brijanje, koji su dobili veliki broj pozitivnih povratnih informacija od mladih dama različitih dobnih kategorija.

Ovaj brand je jedan od najpoznatijih brandova koji proizvode uređaje ne samo za muškarce, nego i za žene koje se briju.

Posebno za seksualni seks ovaj proizvođač proizvodi seriju "Venera". Njegove karakteristične značajke:

 • Ima gumiranu dršku, tako da se djevojčice mogu čak i obrijati pod tušem ili kad se kupaju, ne brinući se da će im stroj stalno izmicati iz ruku,
 • Ovalna glava pomaže doći do teško dostupnih mjesta, pogotovo kada je riječ o depiliranju pazuha i bikinija.

Novo od ovog proizvođača Gillette "Breeze" kombinira performanse vrlo oštrih noževa i osvježavajući i hidratantni učinak. Oko tri oštrice su gel polodushechki koji u procesu brijanja omekšavaju epidermu, zasitavaju je životvornom vlagom i umirujućim djelovanjem zbog prisutnosti ekstrakta aloe. Vaš dermis neće izgledati suho i moći ćete se riješiti iritacije. Prisutnost tri oštrice osigurava pažljivo provođenje postupka, štiteći ga od rezova i oštećenja.

Prednosti i nedostaci depilacije britve

Depilacija s britvom odgovara svima (uključujući žene s niskim pragom osjetljivosti, tijekom trudnoće i bez slobodnog vremena).

prednosti:

 • može se koristiti za uklanjanje dlaka u bilo kojoj zoni (na nogama, rukama, ispod pazuha i bikinija),
 • čak i male dlake su uklonjene,
 • ne zahtijeva puno vremena.

mane:

 • često ponovite postupak
 • pojavljuje se dosadna "konoplja",
 • uzroci nepravilnog brijanja iritacija kože,
 • s redovitom kosom za brijanje postaje grublja, povećava se rizik od rezova,
 • rast kose povezan je s neugodnim osjećajima (svrbež).

S ovom metodom uklonjen je folikul dlake. To objašnjava brzi izgled čekinja nakon brijanja mogući razvoj iritacije, urastanja kose.

Britve su za jednokratnu upotrebu ili namijenjene za višekratnu upotrebu.

Mogu imati 1, 2 ili 3 oštrice, dodatne plutajuće glave, trake za dezinfekciju ili hlađenje, pločice s kremom.

Promjena mlaznice bi trebala biti svaka dva tjedna, Upotrijebite britvicu za depilaciju kontraindicirana je u slučaju osipa ili kožnih lezija u području brijanja.

Pravila za sigurno brijanje

Provedba jednostavnih pravila značajno olakšati postupak:

 • prije brijanja vlaži kožu (mokra kosa je gipka, lakše se obrije),
 • Trebate odabrati britvu, uzimajući u obzir teksturu kože, debljinu dlačica i redovito mijenjajte oštrice (dosadne oštrice otežavaju brijanje, češće ozljeđuju kožu),
 • odabirom sredstva za brijanje preporuča se davanje prednosti emolientima (posebno za suhu i osjetljivu kožu),
 • nepoželjan koristite proizvode za brijanje koji sadrže sastojke koji iritiraju kožu (mentol, alkohol, paprena metvica) - mogu izazvati osip na koži,
 • brijanje treba obaviti u smjeru rasta kose nježni pokreti s laganim pritiskom
 • nakon brijanja hidratizirajte kožu s vrhnjem s nevena, sukcesija, aloe (za ublažavanje nelagode), ulje čajevca (pomiješano s maslinovim uljem u omjeru 1: 1),
 • ne nositi odjeću od sintetičkih materijala, uske traperice nakon brijanja,
 • nemojte koristiti nakon završetka brijanja s pilingom, tvrdom krpom, kozmetikom koja sadrži alfa-hidroksi kiseline (one iritiraju kožu nakon brijanja).

Naučite značajke uporabe ulja za usne u našem članku.

Korisna svojstva seruma za vrhove kose, pročitajte naš materijal.

Potrebni alati

U pripremi za depilaciju trebat će:

 • britva (važno je ispravno je odabrati: postoje posebne britve za žene, prikladnije za osjetljivu kožu),
 • proizvodi za brijanje (gelovi, pjene, ulja, kreme, losioni),
 • ogledalo (može biti potrebno za depilaciju pazuha i bikinija),
 • antiseptici (za tretman kože u slučaju rezova),
 • losion ili hidratantna krema za nanošenje na koži nakon brijanja.

Korak po korak upute za izvođenje depilacije britvom

Prije brijanja (u 1 - 2 dana) koža se mora pripremiti: pomoću pilinga ukloniti mrtve čestice kože epidermisa na mjestima depilacije. Neposredno prije zahvata možete se tuširati: pore će se očistiti i otvoriti, kosa će postati mekša.

Pomoć za brijanje nanosi se na kožu (gel, pjena). Ne preporučuje se koristite sapun (uzrokuje ljuštenje, isušuje kožu). Nakon nanošenja, dajte sredstvo za apsorpciju u kožu.

Britva mora biti navlažena vodom. Uklonite dlačice u smjerurast kose, kako ne bi ozlijedili kožu i spriječili urastanje kose.

Uređaj možete držati na jednom mjestu ne više od jednom, Ako morate provesti nekoliko puta na jednom mjestu i uložiti napor - morate provjeriti oštricu. On je možda postao tup i zahtijeva zamjenu.

Nakon završetka brijanja, isprati tretiranu površinu toplom vodom i vlažnom kožom. nanesite hidratantnu kremu (umirujuća krema, mlijeko). To će spriječiti neugodu i svrab. Stručnjaci ne preporučuju korištenje britve za depilaciju bikini područja (moguća je iritacija i smanjenje seksualne aktivnosti).

Kada depilirate područje pazuha treba paziti, Rezovi povećavaju rizik od infekcije i razvoja upalnog procesa (hidradenitis). Nakon brijanja, preporuča se koristiti pantenol za obnavljanje kože.

Rezovi: kako i što rukovati

Nepažljivo kretanje tijekom brijanja može uzrokovati rez. Plitko rez treba obraditi antiseptičko rješenje:

 • vodikov peroksid 3%,
 • alkoholna tinktura joda 5%,
 • alkoholna otopina "Zelenke" (briljantno zelena) 1%,
 • vodena otopina klorheksidin diglukonata 0,1%.

Može se koristiti za suvremenu obradu učinkovitijiantiseptički pripravcioktenisept, okteniderm, okteniman, myrastimin. Ta sredstva su skuplja, u njihovoj opremi za prvu pomoć možda neće biti.

Njega poslije brijanja

preporuča Nanesite losione i kreme koje usporavaju rast kose. Nakon postupka ne smijete odmah izaći van (tamne mrlje mogu se pojaviti pod djelovanjem sunčeve svjetlosti), plivati ​​u moru.

Neugodne posljedice brijanje - pojava upaljenog osipa (osobito u području bikinija). To je uzrokovano iritacijom folikula kose tijekom brijanja (spojeni su na živčane završetke).

Uklonite ovaj osip kreme pomoći će smanjiti iritaciju. Ako se britva za brijanje koristi pogrešno, može se razviti upala ili urasla dlaka. Kada koristite brijanje za brijanje:

 • je neprihvatljivo koristiti strojeve s dosadnim noževima,
 • ne sme obrijati kožu bez upotrebe sredstava za nježno brijanje,
 • To je zabranjeno obrijati kosu po visini,
 • nakon brijanja uvijek treba koristite losione ili kreme za omekšavanje kože.

Depilacija brijača traje malo vremena, ne zahtijeva kupnju skupih proizvoda i pogodan je za samostalno korištenje kod kuće.

Zašto je stroj za brijanje još uvijek popularna metoda uklanjanja dlačica

Da biste objasnili zašto dame biraju ženski stroj za brijanje, a koji je bolji za ravnotežu kose, morate uzeti u obzir prednosti ove metode uklanjanja viška vegetacije.

Prednosti stroja za depilaciju:

- Sposobnost samostalnog obavljanja postupaka za uklanjanje dlačica kod kuće. Ne morate se prijaviti, otići negdje ili otići. Žena može u bilo koje vrijeme prikladno joj riješiti kosu sama. Osim toga, mnogim je ženama neugodno kontaktirati salone ovom prilikom,

- Dostupnost, Usluge kabine ne mogu svatko priuštiti, ali stroj, čak i skup, i dalje će biti jeftiniji od nekoliko postupaka,

- 100% uklanjanje dlaka. Unatoč činjenici da komercijalno dostupne kreme za depilaciju i trake za vosak, ovi alati ne uvijek se nose s njihovim zadatkom. Često uzrokuju alergije i doprinose pojavi urasle kose. Brijanje će ukloniti sve dlačice i neće uzrokovati oštećenja kože - uz pažljivo rukovanje strojem,

Udobno brijanje vrlo je jednostavno - važno je slijediti glavna pravila.

- Bezbolno. Još jedan jak argument u korist brijanja. Osobito u bikiniju i ispod pazuha,

- Brzi učinak. Prilikom uklanjanja dlaka s kremama ili trakama od voska odmah nakon zahvata, crvenilo često ostaje. Nakon brijanja nema takvih nijansi,

- Uvijek pri ruci. Za razliku od drugih sredstava, stroj nema svojstvo da završi.

Nedostaci brijanja prije drugih vrsta uklanjanja dlaka

Unatoč činjenici da stroj za brijanje žena, bez obzira na to koliko je najbolji, ima toliko prednosti, još uvijek ima nedostatke.

Nedostaci brijanja s strojem su obično sljedeći:

- Relativno kratkoročni učinak. Čak i najbolji stroj daje glatkoću ne više od dva ili tri dana. Većina žena ima kosu drugi dan nakon brijanja,

- Vjerojatnost ozljede kože. U procesu brijanja morate biti izuzetno oprezni da se ne sečite, pogotovo u području zavoja (koljena, bikinija),

- Potrebno je koristiti posebne pjene i pjeneza brijanje - Ovo je još jedna stavka rashoda, iako neki koštaju običan gel za tuširanje,

- Potreba za hidratiziranjem losiona poslije brijanja. Ako ne stavite kremu na kožu, može se početi ljuštiti,

Strojeve je potrebno periodično mijenjati..

Kako odabrati stroj za brijanje

Da biste odabrali stroj za sebe, morate razmotriti komercijalno dostupne opcije i njihove međusobne razlike.

Postoji nekoliko opcija za ženske strojeve za brijanje.

Razlike između muških i ženskih strojeva

U stvari, ti strojevi nisu toliko različiti, a ovo odvajanje je samo dobra ideja za trgovce. Među malim razlikama može se primijetiti osim dizajna. Žena, prije svega, smatra kupnju stroja za brijanje ženki. Koji je bolji ovisi o mnogim parametrima.

Žene brijači često imaju glatke linije i plavu ili ružičastu, ljubičastu boju tijela. Dok su muškarci teži i koncizniji, njihovo tijelo je uglavnom tamne boje. Također, ženski strojevi, u pravilu, imaju poseban zaštitni tampon oko lopatica, čime se smanjuje vjerojatnost rezanja.

Glava za brijanje koja se može ponovno puniti ima nekoliko noževa i posebne meke trake kako bi se olakšalo klizanje po koži.

Gel traka je na muškim i ženskim strojevima. Njegova svrha je hidratantni učinak tijekom brijanja. Ovo je stvarno dobro rješenje, jer se gel iz trake odmah nanosi na kožu nakon pomicanja s britvom. Tako se ona brzo omekšava i ima njegovan izgled,

Stroj za višekratnu upotrebu ili za jednokratnu uporabu

Naravno Stroj za jednokratnu upotrebu osigurat će glatko brijanjeOsim toga, također je higijenski, jer negira mogućnost infekcije ili oštećenja kože s tupom oštricom.

S druge strane, stroj za višekratnu uporabu ima udobnu plutajuću glavu, a noževi na njemu su puno bolji, opremljeni su gel trakom i zaštitnim puferom, što se rijetko može vidjeti na strojevima za jednokratnu uporabu.

Osim toga, za višekratnu upotrebu stroj je pogodan samo zato što se može koristiti više puta.

Stoga, da bi se odlučilo koji će ženski stroj za brijanje biti bolji, potrebno je odrediti zahtjeve i očekivanja za ovu temu.

box type = "note" Neke žene obično koriste muške strojeve - što je čudno, oni su jeftiniji

Kako se obrijati s uređajem za brijanje

Nakon tuširanja ili kupanja započnite s procesom brijanja. Preporučljivo je lagano držati područja koja se trebaju obrijati pod mlazom tople vode. također prije brijanja korisno je koristiti piling, Zahvaljujući ovoj pripremi, koža će se omekšati, pore će se otvoriti, a uklanjanje dlaka će biti lakše.

Na kožu se nanosi poseban gel, pjena ili pjena za brijanje i ravnomjerno se raspoređuje po površini tijela.

Specijalni ženski strojevi za brijanje pružaju jednostavno i udobno brijanje

box type = "warning" Neki koriste sapun za tu svrhu. Ali to je pogrešno, jer je sapun začepljen u oštricama i suši kožu. / Kutija

No, proizvodi za brijanje, naprotiv, nježno obavijaju kožu, stvarajući na njoj neku vrstu filma, ostavljajući kosu slobodnom. To pridonosi glatkijem brijanju i omogućuje vam da držite oštrice dulje oštre.

Suprotno uvriježenom mišljenju kosa treba obrijati, Pokreti bi trebali biti glatki, nema potrebe vršiti pritisak na oštricu, kao i držati ih na jednom mjestu nekoliko puta. Ako se vlasi ne uklone prvi put, oštrice moraju biti zamijenjene. I ponavljani pokreti lako oštećuju kožu.

Kada se brijanje završi, pjena se ispire s kože. a tijelo je lagano uprljano ručnikom. Konačno, na mokru kožu nanosi se krema ili poslije brijanja ili bilo koje hidratantne kreme.

Što biste trebali znati za odabir najboljeg ženskog stroja za brijanje

Kao što se često događa, dati konačan odgovor, koji ženski stroj za brijanje će biti bolje je teško. To je zbog činjenice da svaka žena ima svoje preferencije za proces njege tijela, jer smo svi individualni. Jedna djevojka voli britvu za višekratnu upotrebu, a druga koristi britve za jednokratnu upotrebu.

Ženske britve za brijanje izrađuju se u različitim bojama i oblicima.

Mnogi ljudi žele da boja stroja odgovara boji kozmetičke vrećice.

box type = "info" Može se samo sa sigurnošću reći da su strojevi za višekratnu upotrebu prikladniji i sigurniji od onih za jednokratnu upotrebu. Imaju bolje noževe koji se dugo ne mrve, plutajuća glava i vlažeći gel gel. Takav stroj je mnogo prikladnije uzeti sa sobom na odmoru od desetak potrošnog materijala. Da, i po konačnoj cijeni bit će jeftinije. / Box

Dakle, Prilikom odabira stroja, trebali biste se usredotočiti na kvalitetu britve i na značajke vaše kože, Značajnu ulogu igraju proizvodi za brijanje i nakon njega.

Brijanje za vrijeme kupanja je najlakše jer koža se isparava i lako se obriše

Jer ponekad se dogodi da čak i skupi stroj s pažljivim brijanjem povrijedi kožu, uzrokujući da se ljušti, a cijela stvar je u pogrešnoj kremi za brijanje.

Značajke britve

Neke žene još uvijek radije koriste konvencionalne britve za uklanjanje dlaka. Unatoč činjenici da je postupak uz njegovu pomoć prilično brz, ipak postoje brojni nedostaci.Njihov najvažniji minus je iritacija na koži u obliku bubuljica i osipa nakon njihove uporabe. Osim toga, postoji veliki rizik oštećenja osjetljivih dijelova kože malim rezovima koji uzrokuju neugodne osjećaje. Međutim, takve se neugodne posljedice uočavaju tek nakon korištenja najjeftinije i jednokratne britve. No, nedavno proizvođači takvih dodataka će poboljšati svoje proizvode.

Kvalitetna britva izvrsna je za ponovnu uporabu u kući i brzo uklanjanje viška dlačica. To je njegova glavna prednost u odnosu na električni brijač i druge načine. No, učinak nakon što ostane za kratko razdoblje. To je zbog činjenice da tijekom postupka oštrice brijača ne utječu na korijen kose i da i dalje intenzivno rastu. Stoga, nakon nekoliko dana, počne se pojavljivati ​​strništa iz kojih je potrebno ponovno raspolagati.

Za lakše klizanje britve preporuča se koža hidratizirati i nanositi gel za tuširanje prije uklanjanja. U tom slučaju uređaj se najprije mora pomicati u smjeru u kojem kosa raste. Ako na kraju postupka nešto ostane, onda morate držati britvu nekoliko puta u suprotnom smjeru. Važan uvjet je oštrina britve, oštrija je, više će se kose ukloniti. Ponovna uporaba stroja za jednokratnu uporabu na željeni rezultat neće dovesti do toga.

Vrste britve

Tržište potrošača prepun je svih vrsta strojeva za brijanje. Podijeljeni su u sljedeće vrste:

  Strojevi s zamjenjivim ulošcima. Oni su klasificirani kao sigurni moderni ženski uređaji za uklanjanje dlaka na nogama, pazuha i na bikini području. Imaju pet plutajućih noževa, koji bez izuzetka obuhvaćaju sve dlake. Prisutnost zaštitne hidratantne trake sprječava posjekotine na koži i poboljšava klizanje samog uređaja. Po potrebi trebate zamijeniti kasetu. Ali na uštrb vrlo oštrih noževa, to bi trebalo činiti iznimno rijetko.

Razor s zamjenjivim kazetama

Razor s pjenastim jastukom

Jednokratni brijač

Normalne opcije odabira britve

Ženske britve prodaju se u različitim varijantama, oblicima i funkcionalnim. Unatoč činjenici da je uređaj vrlo jednostavan, pri odabiru, morate obratiti pozornost na sljedeće:

 1. Koliko je oštrica u njemu (što ih je više, to će biti bolji učinak).
 2. Postoji li traka za podmazivanje (sprječava upalne i iritantne reakcije).
 3. Nalazi li se microcrest (uz pomoć dlaka se podiže, što olakšava njihovo brijanje).

Značajke električnog brijača

Za uklanjanje dlaka na tijelu mnoge su žene postale električni brijači. To je prvenstveno posljedica dugotrajnog učinka nakon postupka, za razliku od konvencionalnog britvice. Pogodan je ne samo za noge, ispod pazuha, bikini područja, već i za lice. Osim toga, uređaj traje dugo vremena, a ne morate ga mijenjati ili kupovati nove oštrice svaki mjesec. To pomaže uštedjeti novac. Poboljšana sigurnost smanjuje rizik od slučajnog rezanja. Također nema potrebe posebno pripremati se za postupak, navlažiti kožu i nanijeti pjenu. Električni aparat za brijanje sastoji se od mnogih glava za brijanje, što poboljšava čistoću brijanja.

Električni aparat za brijanje s mlaznicama

Unatoč svim prednostima, uređaj ima nekoliko nedostataka. Najvažnija stvar je poteškoća s njenim čišćenjem, jer kada se brijaju dlačice, čestice kože i masti ostaju u njoj, a funkcija samočišćenja je odsutna. Za drugi važan nedostatak, mnogi uključuju bol.

Vrste električnih britvi

Električni brijači su mrežni i rotacijski. Uređaji s britvastim sustavom za rezanje dlačica koriste oštrice koje su ispod mreže. Zbog toga noževi nisu u kontaktu s kožom, što sprječava pojavu posjekotina i iritacija. To omogućuje korištenje uređaja čak i osobama koje imaju vrlo osjetljivu kožu. Sustav mreže je gotovo siguran, ali s njim je teško ukloniti tvrde dlačice. U pravilu, nakon zahvata ostaju, a kada držite ruku na koži možete osjetiti oštre igle.

Električni brijači s rotorskim sustavom rade okretanjem lopatica, tako da se uređaj dobro prianja uz kožu, što pomaže obrijanju debelih dlačica. No moguće je pojavljivanje upale i osipa na koži.

Mogućnosti odabira električnog brijača

U trgovinama možete pronaći mnogo električnih brijača različitih modela i funkcionalnosti. Stoga, pri odabiru takvog uređaja, morate uzeti u obzir pojedinačne karakteristike vašeg tijela. Ako je potrebno ukloniti kosu ne samo na nogama, već i na pazuhu, bolje je odabrati modele s plutajućim glavama. A za redovite žene koje putuju dobit ću više bežične veze. Brzina rada također igra važnu ulogu. Tanke dlake su bolje uklonjene na visokoj razini, a debele i umjerene. Osim toga, dobar električni aparat za brijanje razlikuje se na sljedeći način:

 1. Otporan na vodu.
 2. Dostupnost rezervne baterije.
 3. Dodatne mlaznice.

Koji je najbolji brijač ili električni aparat za brijanje?

Proučavajući sve značajke i vrste običnih ženskih strojeva i električnih britvi, svatko može odlučiti za sebe najbolji. Britve su poznate po svojoj jeftinosti. Cijena jednokratno varira od 20 do 50 rubalja za jedan komad, a cijena za višekratnu upotrebu počinje od 650 rubalja. Uklanjanje dlačica uz njihovu pomoć je što je moguće bezbolnije i brže, ali rezultat traje samo tjedan dana. Dok električni brijači dobili osloboditi od viška kose za dosta dugo razdoblje. No, cijena za njih je puno skuplji i počinje od 2500 rubalja. U isto vrijeme, samo trebate kupiti uređaj jednom i koristiti ga dugo vremena. Njegova glavna prednost je uporaba bez vode i sapuna. U putovanjima igra važnu ulogu.

Pogledajte videozapis: Serbia Venus Istina u 10 sekundi: Muško protiv ženskog (Studeni 2019).

Loading...