Brijanje

Razlika između trimera i električnog brijača

Svaki moderni muškarac koji nosi bradu posvećuje joj veliku pozornost. Da biste održali svoj njegovan izgled, možete kupiti poseban stroj. Razmotrite kako koristiti trimer za bradu. Kako ga odabrati? Koji su modeli takvih uređaja popularni među muškarcima? Odgovori na ova pitanja u našem članku.

Što je trimer?

To je kompaktan stroj za modeliranje brade i brkova. Uređaj se nosi s uklanjanjem dlačica na otvorenim i teško dostupnim mjestima na licu i na vratu. Uređaju su dodijeljeni sljedeći zadaci:

 • Frizura s bradom i brkovima.
 • Uklanjanje dlačica s nosa i ušiju.
 • Šišanje obrva.

U modernim uređajima, funkcionalnost je malo proširena. Uređaji se nadopunjuju samo-oštrim noževima, vakuumskim sustavom za apsorbiranje rezanih dlačica.

Značajke uređaja

Učestalost uporabe trimera ovisi o brzini rasta kose. Netko naseljava bradu svaki dan, a netko jednom tjedno ili mjesec dana.

Važno je znati kako koristiti trimer za bradu kako se ne bi pokvario njegov izgled. Postupak brijanja trebao bi započeti u smjeru rasta kose.

Ovaj stroj je zgodan i učinkovit. Uz njegovu pomoć, možete podesiti duljinu brade ili je potpuno obrijati bez jednog reza.

Da bi proces uklanjanja vegetacije bio potpuno siguran, morate znati kako ga podrezati kosilicom. Također je vrijedno napomenuti da je uređaj opremljen posebnim noževima s zaštitnim kapicama, tako da je rizik rezanja tijekom postupka minimalan. Kompaktnost uređaja omogućuje rezanje kose čak iu najnepristupačnijim područjima lica i vrata.

Izbor takvih uređaja je ogroman. Pogledajmo ocjenu trimera brade i brkova. Temelji se na povratnim informacijama korisnika.

Philips QT 4015E

Ako potrošač ne zna koristiti trimer za bradu, preporučljivo je dati prednost modelu Philips QT 4015. Takav uređaj je vrlo jednostavan za korištenje, stoga je idealan za početnike. Omogućuje brzu promjenu duljine u koracima od 0,5 mm do 1 cm, a posebnu pozornost treba posvetiti titanskim noževima koja tijekom rada ne tupi. Na krajevima i na grebenima postoji blago zaokruživanje, zahvaljujući kojem sigurno klize preko kože i ne izazivaju iritaciju. Ovaj model se brzo naplaćuje, može raditi izvanmrežno oko sat i pol. Ovaj stroj zauzima sedmo mjesto na ljestvici. Korisnici bilježe njegove nedostatke:

 • Malo bučan posao.
 • Ne briše se pod "0".
 • Nema indikatora punjenja baterije.

Profesionalni model je zauzeo šesto mjesto. Opremljen je s jednom radnom mlaznicom. Nema veliku funkcionalnost. Uređaj može ukloniti dlačice do 2 cm, što je jednostavan uređaj s ugrađenom energetski intenzivnom baterijom. Kao prednosti, korisnici bilježe njegovu kompaktnost, nisku cijenu, dobre performanse. Među nedostacima se naziva mala snaga, mali razmak u odjeljku za baterije.

Braun BT 5030

Ovaj trimer za bradu i brkove na ljestvici je peta pozicija. Model je opremljen svim potrebnim funkcijama koje omogućuju učinkovito šišanje. S mlaznicom možete kontrolirati duljinu u 20 položaja. Noževi za oštrenje od nehrđajućeg čelika.

Značajka modela je prisutnost dvostruke baterije. Trajanje punjenja uređaja je 9 sati. U izvanmrežnom načinu rada, ovaj stroj ne može raditi duže od jednog sata. Model je dopunjen LED pozadinskim osvjetljenjem koje signalizira ispražnjenu bateriju. Nedostaci ovog korisnika su:

 • Nije baš udobna ručka.
 • Nepouzdanost kvačica na mlaznicama (brzo se razbije).
 • Nema indikatora punjenja baterije.

Babyliss E650E

Korisnici su vrlo zadovoljni ovim trimerom, pa su mu dodijelili četvrto mjesto u ocjeni. Uređaj pripada profesionalnoj klasi. Uređaj je izrađen od plastike. Glava uređaja može se postaviti na jedan od 15 položaja. Primjenjuje uklanjanje dlaka s teško dostupnih mjesta. Čišćenje trimera vrši se u suhom načinu rada. Stroj ne povlači kosu, kompaktan, jednostavan za korištenje, a ne bučan. Njegovi nedostaci su:

 • Nema baterije.
 • Nema zaštite od vode.

Rowenta TN-3600

Model s vodootpornim kućištem. Ugrađena rotirajuća glava omogućuje dlačice do 5 cm. Uređaj radi u 4 načina rada do 4-5 sati za redom. Posebna pažnja zaslužuje oštricu od titana, koja je visoke čvrstoće. Uređaj je jednostavan za održavanje i rad. Može se koristiti tijekom tuširanja. Unatoč tolikim prednostima, trimer zauzima treće mjesto u ocjeni, budući da ima neke nedostatke dizajnera:

 • Mlaznice za osjetljivu opremu.
 • Nema ugrađene punjive baterije (radi na AA ćelijama).

Gillette styler

Univerzalni trimer iz svjetski poznate marke zauzima drugo mjesto na ljestvici. Ovaj model ravnomjerno reže dlake i omogućuje vam oblikovanje brade s jasnim obrisima. Styler je obučen u vodootpornu kutiju, zbog koje možete napraviti modeliranje brade i brkova u tušu. Kao nedostatke, većina korisnika naziva samo da u kompletu nema četke za čišćenje.

Panasonic ER-GB37

Korisnici su ovom trimeru dali najviše ocjene. Model ima moderan izgled i prikladan mehanizam za prebacivanje između načina rada. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, naoštreni pod kutom od 45 stupnjeva, što pojednostavljuje postupak rezanja. Ima različite postavke. Može se koristiti bez priključka. U tom slučaju duljina rezanih čekinja će biti oko 0,5 mm.

Uređaj karakterizira otpornost na vodu, zbog čega se može koristiti pod tušem ili iznad sudopera. Pranje proizvoda provodi se pod tekućom vodom. Što se tiče noževa, oni nisu sposobni za samooštrenje, pa ako je potrebno, potrebno ih je promijeniti.

Remington MB4130

Ovaj model se smatra jednim od najboljih opcija proračuna. Remerica marke Remington za bradu i brkove ni na koji način nije lošija od profesionalnih uređaja. Noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika s titan-om. Uređaj ima blago zakrivljeni oblik, pa se može postaviti pod optimalnim kutom tijekom smicanja. Omogućuje podešavanje duljine kriške (proizvođač je osigurao 13 položaja). Može funkcionirati izvan mreže dulje vrijeme. Oštrice se čiste pod tekućom vodom.

Kako odabrati trimer?

Uređaji koji rade na baterijama prstiju nisu prikladni za čestu uporabu. Oni su prikladni da se sa sobom na izlet. Za svakodnevnu uporabu prikladan je model s ugrađenom baterijom.

Vijek trajanja uređaja ne ovisi samo o kvaliteti baterije, već io tome kako se ona ispravno koristi. Važno je reći da će se neki modeli morati izoštriti rukom.

Kako koristiti?

Ako ne znate koristiti trimer za bradu, morate se usredotočiti na upute u uputama. Prvo morate provjeriti ispravnost uređaja. Da biste to učinili, morate spustiti nekoliko kapi masti na oštricu.

Postupak brijanja je sljedeći:

 • Uređaj je uključen u mrežu.
 • Na nož je nanesena mala količina maziva. Višak se uklanja suhom krpom.
 • Za početak, uređaj mora biti u stanju mirovanja.
 • Sam postupak brijanja započinje rezanjem dugih dlaka s postupnim prijelazom na kraće.
 • Ako trebate ispraviti nedostatke, trebate instalirati nulu na nulu i ponoviti linije brade i brkova.

Upute za trimer za bradu govore da trebate pričvrstiti nastavak na lice s ravnim dijelom. Za postizanje najboljih rezultata, preporučljivo je započeti postupak brijanja s lica, a zatim s vrata.

Ako ne možete izrezati bradu od prvog puta, morate promijeniti mlaznicu na kraću. Kada je postupak brijanja završen, potrebno je otići do vrata tako da postavite 1 način rada brzine mlaznice. Led na bradi mora biti gore.

Ako trebate skratiti dlačice za 4-5 cm, možete upotrijebiti oštricu za rezanje, za koju izvadite nastavak i graničnik. Da bi se postigla savršeno glatka koža, morat ćete dodatno koristiti sigurnosnu britvu, koja će u potpunosti eliminirati svu vegetaciju.

Kako očistiti trimer?

Kako bi uređaj radio što dulje, morate znati kako se pravilno brinuti o njemu. Nakon svih manipulacija povezanih s formiranjem brade i brkova, morate izvršiti sljedeće korake:

 • Otresite sve dlake.
 • Očistite trimer četkom.
 • Uklonite glavu i noževe iz uređaja pritiskom na gumb i uklonite preostalu kosu.
 • Obrišite sve dijelove uređaja vlažnim pamučnim štapićem, a zatim suhom krpom.
 • Pričvrstite glavu pisaćem stroju.
 • Neka uređaj radi nekoliko sekundi kako bi potpuno uklonio sve dlačice.

Podmazivanje trimera treba obaviti nakon svakog postupka brijanja. Zatim se mora uključiti 25 sekundi kako bi se uklonilo sav višak maziva.

Muškarci trebaju znati ne samo kako koristiti trimer za bradu, nego i kako se pravilno brinuti za njega. Tako će se produljiti vijek trajanja uređaja.

Preporuke stručnjaka

Trimer je uređaj koji bi trebao biti dostupan svakom čovjeku. Kako izrezati bradu, kako se ne bi razočarali stečenim modelom? Da bi se produžio njegov vijek trajanja pomoći će takva pravila za njegu trimera i za provedbu manipulacije bradom:

 • Redovito čistite uređaj od dlačica i nanesite posebno mazivo. Informacije o tome možete pronaći u uputama.
 • Kako bi se olakšao postupak brijanja i učinilo kožu glatkijom, preporučljivo je oprati bradu šamponom.
 • Prije nego što nastavite s postupkom, morate se uvjeriti da je styler potpuno napunjen.
 • Za vožnju uređaja u lice mora biti pažljivo i polako. Sve akcije moraju biti poduzete iz brade.
 • Ako stroj nije dovoljno napunjen, može izvaditi dlačice, uzrokujući crvenu boju kože. Buka i pregrijavanje čvorova ukazuju na potrebu hitne profilakse.

Koji je trimer za bradu bolji? Odabir modela, morate obratiti pozornost na funkciju podešavanja mlaznice. Potrebno je postaviti željenu duljinu kose. Osim toga, potrebno je uzeti u obzir mogućnost rada uređaja s mreže i baterija.

Električni aparat za brijanje i sve što je s njim povezano

Električni aparat za muškarce jednako je važan kao i kozmetička torba za slabiji spol. U početku, ovaj uređaj je dizajniran i kreiran kao alat za brijanje glave i izvođenje jednostavnih frizura (boks, polu-boks, itd.). Tijekom vremena, tehnologija je poboljšana, a sada je električni brijač sposoban obaviti mnogo više funkcija od elementarne frizure "nula".

Sada ova vrsta uređaja istovremeno služi za obavljanje više funkcija. Na primjer svakodnevno brijanje, Osobitost električnog brijača je njegova višestruka funkcionalnost. Mnogi ljudi pitaju što čini običnu britvu drugačijom od pune veličine električnog brijača. Postoje brojne prednosti.

 1. Na primjer, za razliku od bilo koje sigurnosne britve, oštrica električnog uređaja. ne iritirajte kožu, To je posebno važno u slučajevima povećanog dermatološkog odgovora na svakodnevne alergene i iritanse, kao i kada je koža previše suha i osjetljiva.
 2. Druga očita prednost je trajnost nožainstaliran na uređaju. Što se tiče pouzdanosti i trajnosti, oni daju stotinu bodova svakom ručnom stroju. Količina obrijane kose električnom britvom može se izračunati na cijelim nogometnim igralištima. Tamo gdje je uobičajena britva već otupjela, nož će raditi dugo vremena.
 3. Treći važan i vrlo relevantan plus je kvaliteta brijanja, Ako tijekom rada s uređajem postoji velika vjerojatnost da se dotakne bolno područje kože (akne itd.) I ošteti ga, tada se u slučaju električnog uređaja ta vjerojatnost svodi na nulu. Drugim riječima, brijanje postaje stvarno sigurno. Trauma kože lica značajno se smanjuje, što povećava udobnost i udobnost korištenja.
 4. Četvrti plus uređaja je savjeti, Teško je lagano podrezati sljepoočnice s konvencionalnim nožem. Čak i ako se prilagodite tome, sama procedura će potrajati dosta vremena, au slučaju električnog brijača dovoljno je samo koristiti komplet s mlaznicama i učiniti sve što je potrebno za nekoliko minuta.
 5. Nema potrebe za korištenjem gelova i pjene za brijanje, možete provesti tzv. "suho brijanje”. U slučaju ručnog stroja to nije moguće.

Naravno, kao i svi ostali uređaji, brijači nisu bez mana. Uređaj nije prikladan za čekinje. Nije svaki model opremljen trimerom i mlaznicama. Električni aparat za brijanje potpuno je neprikladan za bradu.

instrument zahtijeva periodično punjenjemože se isključiti u najnepovoljnijem trenutku. Osim toga, posebnost je takva da je nemoguće koristiti uređaj tijekom punjenja.

Kako bi se izbjegao ovaj nedostatak, bolje je razviti naviku stalnog punjenja uređaja bez ispuštanja do kraja - to će minimizirati neugodnost njegove uporabe.

Osim toga, potrebno je provesti redovito održavanje, Noževi za čišćenje, oštrenje i balansiranje u jeftinijim modelima, podmazivanje dijelova u slučajevima kada se oštrice samo-oštre. Ako korisnik pita zašto održavati električni brijač i prestaje s radom, stroj može propasti, i, vrlo brzo.

Za rad uređaja potrebno napajanje, Bez obzira na to jesu li baterije, ugrađene baterije ili strujni kabel, električni stroj uvijek ovisni o ovim dodatnim zahtjevima, ručni aparat za brijanje dostupan je uvijek i svugdje. Cijena uređaja i dodatnih noževa u pravilu su viši od cijene za konvencionalni jednokratni stroj.

Sve o trimerima

Koja je razlika između trimera i električnog brijača? Prvo, trebate odlučiti o razvrstavanju uređaja i njegovoj svrsi. Trimeri služe, prije svega, za bradu i brkove, za njihovu njegu, podrezivanje itd. Treba imati na umu da trimer ne podrazumijeva glatko brijanje i za to nema odgovarajuće mogućnosti. Sve što se može učiniti pomoću trimera je skratiti kosu na licu do određene duljine, ali ih ne obrijati u stanje glatke i čiste kože. U takve svrhe treba samo britvu.

U pravilu je teško odabrati između dva tipa uređaja (električni aparat za brijanje i trimer). Najbolje je imati oba uređaja pri ruci. U svakodnevnoj uporabi može biti potrebna brijač. Trimer je također potreban ako se korisnik odluči pustiti čekinje ili izrasti bradu.

Ovdje je popis najočitijih prednosti korištenja trimera.

 1. Savršeno pristaje za kontrolu razine brade, Najčešće je nagib mlaznice podijeljen na 1 mm (od 1 do 10 mm). U rijetkim slučajevima postoje modeli koji imaju nagib od 0,5 mm, ali su profesionalni, pa su skuplji i rijetko se nalaze u maloprodaji.
 2. Briše se na razinu jedan dan vlakna, Ako je iz nekog razloga vlasnik trimera umoran od nošenja brade, može ga lako i brzo izravnati do razine ravne čekinje. To je vrlo povoljno za napraviti svoj vlastiti stil, bez trošenja na odlazak na brijačnice.
 3. To je relativno jeftino, Ako prosječna britva košta oko 1.500 rubalja, onda se trimer može naći na pola cijene.
 4. Veliki broj mlaznica, Mnoge različite univerzalne (prikladne za većinu modela) trimera mogu ugodno iznenaditi neiskusnog korisnika i iskusnog brijača.
 5. Jednostavan za uporabu, Trimer je vrlo visoko specijalizirani uređaj koji je teško koristiti na bilo koji drugi način nego za namjeravanu svrhu. Vi samo trebate pritisnuti gumb i početi obrezivanje. To je još jedna razlika od električnog brijača, koji je ipak univerzalniji predmet.

Unatoč impresivnom popisu prednosti koje uređaj posjeduje, ipak nije bilo moguće potpuno odbaciti nedostatke. Prva stvar koja privlači pozornost je nemogućnost brijanja "čistim". Međutim, da je ova značajka u potpunosti ostvarena u trimeru, ona bi se u isto vrijeme pretvorila u električni brijač.

Drugo, treba spomenuti dizajn noževa, noževa, koji se mogu malo razlikovati od britve. Iako će načelo djelovanja u mnogim slučajevima biti slično. Noževi u trimeru mogu brzo postati neupotrebljivi zbog gubitka balansiranja. Nije uvijek moguće vlastitim rukama ispraviti taj nedostatak.

Treća stvar koju treba staviti u stupac "nedostaci" jest nedostatak mogućnosti za rad s dugom kosom, Zamislite da želite podrezati bradu, koja je postala mnogo veća, recimo 17 mm. To nećete moći učiniti uz pomoć mlaznica, već ćete morati dubiti oštricu trimera na maksimalnu visinu (10 mm), a tek nakon toga moći ćete dublirati bradu na toj razini. Postoji značajno funkcionalno ograničenje na oči.

Još jedan značajan nedostatak je radna buka trimer motora. Većina tih uređaja radi mnogo glasnije od električnih britvica, što ih, naravno, čini daleko od povoljnog svjetla.

Međutim, u skupljim modelima taj se problem može djelomično riješiti dobrom zvučnom i vibracijskom izolacijom, kao i sustavom za uklanjanje vibracija.

Što je najbolje za trimer i električni aparat za brijanje

Koji uređaj je najbolje koristiti - trimer ili britva - ovisi o zahtjevu korisnika. Na primjer, oba su uređaja prikladna za njegu kože. Ako postoji potreba da se svaki dan obrijete u stanje glatke kože bez čekinja, odgovor je očigledan - električni brijač.

Posebnu pažnju treba posvetiti tipu motora koji je ugrađen u uređaj - od njega će u velikoj mjeri ovisiti performanse i snaga uređaja.

Posebno za ostale dijelove tijela za intimnu frizuru i za bikini zonu prikladniji trimer. Prvo, manji je. Drugo, ostavlja manje iritacije zbog mlaznica, koje u potpunosti isključuju kontakt lopatica s površinom kože. Odrezuje se samo odabrana razina kose, čime se obrezuje. Ako postoji potreba za brijanjem u osjetljivom području, stručnjaci preporučuju korištenje ručnog stroja (na primjer, oštrice od čvrstog "prsluka") umjesto električnog brijača, jer Uz pomoć ovog uređaja teško će se raditi kroz teške zone. Ručni brijač u slučaju opasnih područja za brijanje ima očitu prednost zbog svoje veličine.

Za žene se odvija urastao problem kosekoji pri brijanju mogu dodatno oštetiti već osjetljiva područja tijela. Naravno, u takvim slučajevima bolje je koristiti trimer ili vrlo pažljivo - britvu.

U pravilu, ženska tehnika za njegu intimnih područja ograničena je na epilator i trimer. Statistike pokazuju da je udio korištenja trimera mnogo veći. To je vrlo lako objasniti - lakše je, praktičnije i udobnije koristiti ga. I što je najvažnije, uzrokuje mnogo manje boli od epilatora. Ta razlika nije slučajna, jer uz pomoć trimera možete stvoriti intimne frizure koristeći razne mlaznice (styler).

U svakom slučaju, većina stručnjaka preporučuje korištenje električnog brijača samo za rad s vlasištem na licu, a za sve ostale dijelove tijela bolje je koristiti trimer.

Električni aparat za brijanje s integriranim trimerom

Trimer britva je vrsta kompromisa između ova dva uređaja. Namijenjen je prvenstveno onima koji cijene praktičnost i svestranost uređaja. Naravno, imajući dva tipa lopatica u jednom uređaju, takav uređaj ima mnogo više mogućnosti nego svaka zasebno.

Opseg takvog uređaja je vrlo širok, od salona do kućne frizure i brijanja. Posebnost ove vrste uređaja u njihovoj proširenoj funkcionalnosti. Osim toga, kombiniranjem ova dva uređaja u jedan, rezultirajuća jedinica je lišena nedostataka svojstvenih njima zasebno.

Ovdje je popis prednosti korištenja takvog uređaja.

 1. Svestranost i istinska svestranost, Ako je ranije za brijanje i podrezivanje brade bila potrebna dva odvojena uređaja, sada je samo jedan dovoljan. Naravno, mnogo je prikladnije.
 2. Manje vremena. Da, točno, korisnik troši manje vremena, jer ne mora pripremiti i očistiti dva različita uređaja, sada je sve što mu treba u njegovim rukama.
 3. Dostupnost i prevalencija, Cijena takvih uređaja, u pravilu, je prilično pristupačna, iako kvaliteta ne mora uvijek zadovoljiti navedene zahtjeve. Važno je pratiti kupnju da je oštrica izrađena od nehrđajućeg čelika i da stroj bude rotacijski.
 4. Jednostavno održavanje, Takvi univerzalni uređaji, u pravilu, projektirani su s dugim vijekom trajanja ugrađenim u njih. Drugim riječima, služba u njima nije samo osigurana, već i poželjna. Nositi ga je lako, jer uključuje čišćenje i podmazivanje noževa, kao i njihovo uravnoteživanje (u rijetkim slučajevima).

Postoji nekoliko nedostataka.

 1. Ako je među prednostima uočena su pluća održavanje stroja, onda će njegova pravilnost biti jasan nedostatak. Da, univerzalni električni aparat za brijanje morat će se servisirati češće nego obično. To se objašnjava vrlo lako, više detalja, više potencijalnih šteta.
 2. Drugi očiti nedostatak svojstven je svim električnim uređajima. Radi se o tome izvor napajanja, Ovdje je sve jednostavno: ako zaboravite napuniti uređaj ili jednostavno zamijeniti baterije, vrlo je vjerojatno da će vam možda uspjeti u najnepovoljnijem trenutku. Zamislite situaciju: žurite, kasnite na važan sastanak, i hitno trebate podrezati bradu koja je postala neuredna. Polovica posla je obavljena, stroj je isključen i prestao je davati znakove života. Vrijeme ne čeka, ali brada i dalje izgleda neuredno. Dobro je ako postoji dodatni set baterija na zalihi, ili vam model omogućuje da ga odmah koristite, čim se uključi u utičnicu. Nažalost, većina proizvođača ne koristi britvu dok se ne napuni do kraja.
 3. Pauza češće, Nažalost, to je i činjenica. Što je uređaj složeniji, veća je vjerojatnost da neće uspjeti. Dvije oštrice, plus set univerzalnih mlaznica mogu se slomiti mnogo brže od jednog.
 4. Dimenzije. Takav univerzalni uređaj će imati veće dimenzije od, recimo, trimera i električnog brijača odvojeno. Više dimenzija, manji prostor za manevriranje, dakle, korisnik neće moći priuštiti neke stvari koje radi s manje glomaznim predmetima.
 5. Kvaliteta noža, Još jedan važan aspekt na koji treba obratiti pozornost. Ako je oštrica izrađena od niskokvalitetne legure, brijač će vrlo brzo izgubiti ravnotežu i početi gristi velike vlasi, što može dovesti do iritacije kože.

zaključak

Oba uređaja imaju niz neporecivih prednosti i nedostataka. Odabir jednog od njih je prilično problematičan, jer imaju različite aplikacije. Najbolje je imati oba uređaja, tako da kada se pojavi potreba, svaki od njih je pri ruci. Čudno je, ali korištenje uređaja kao što je "2 u 1" manje je opravdano zbog niza nedostataka koji su gore spomenuti. Konačno, glavni kriterij za korištenje električnog brijača i trimera bit će potreba korisnika, koji se može pokriti ovim uređajima.

Odabir odgovarajućeg profesionalnog trimera je najbolji?

Za vas smo pripremili ocjenu 12 najpopularnijih modela. Svi oni zaslužuju časno mjesto na popisu i kvalitetni su predstavnici svoje klase. Rezultati se temelje na nekoliko kriterija, koji uključuju funkcionalnost, značajke, upotrebljivost, cijene i recenzije kupaca Aliexpress internetskih trgovina.

11. mjesto. Phillips MG 1100/16

Preuzeto s phillips.ru

Ovaj model je odličan za korištenje kod kuće. Ona ima kompaktnu veličinu i težinu od 130 grama. Radna površina je široka 21 mm, a sami noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika koristeći DualCut tehnologiju s dvostrukim oštrenjem. Oni će vam omogućiti brzo i točno podrezivanje oblika na licu i precizne konture čekinjama ili kozjoj bradici. Uključene su tri mlaznice za rezanje od 1 do 5 mm. Uređaj radi na AA-baterijama.

prednostimane
Dobra gradnjaMali broj mlaznica
Niska cijenaNema podešavanja visine
Može se koristiti pod tušemNema baterije
Ugodna gumena obloga

10. mjesto. BABYLISS FX757

Preuzeto iz babyliss.com

Najkompaktniji model u našoj ocjeni. Dimenzije se mogu usporediti s konvencionalnom olovkom. Uređaj radi na jednoj AA bateriji. No, s njegovim dimenzijama, savršeno glatka i uklanja dlake na licu. Napravite uredno oblikovanu bradu ili ne dajte dlačicama istu duljinu. Takva kopija bit će pravi pomagač na dugim putovanjima ili poslovnim putovanjima.

prednostimane
Male veličine i težineSamo dvije frizure
Oštre i sigurne oštriceNije prikladno za stvaranje složenih oblika.
Pa stvara oblik na licu
Univerzalni izbor za putovanja

9. mjesto. Vitek VT-2547BK

Preuzeto iz vitek.ru

Dobar praktičan uređaj za kuću s oštrim noževima za 11 načina rezanja. Ne samo za bradu i brkove, već i za kosu na glavi i tijelu. Napajanje se napaja iz mreže putem kabela ili iz baterije. Savršeno uklanja strnište i daje kosi na licu uredan, ujednačen oblik. Vitek VT-2547BK - jeftin, ali dobar trimer za bradu i brkove. Što se tiče funkcionalnosti, zaslužuje mjesto u ocjeni.

prednostimane
Dobar set mlaznicaTeška (težina 0,5 kg)
Funkcija vlažnog čišćenjaVrijeme punjenja - 480 min.
Praktično prebacivanje načina rada
Niska cijena

8. mjesto. Panasonic ER217S520

Preuzeto s panasonic.com

Univerzalni trimer za njegu vaše brade i brkova kod kuće. Iza kompaktnog kućišta nalazi se snažan motor snage 5800 o / min. To vam omogućuje da vrlo brzo i točno rezati kosu na licu, dati uredan oblik s glatkim rubova, ili samo da biste dobili osloboditi od viška kose. Njegova razlika leži u velikom rasponu podešavanja visine. Možete postaviti jedan od 15 načina rada s dugom kosom od 0,5 do 20 mm. Napajanje Panasonic ER217S520 istodobno se provodi iz akumulatora i električne mreže.

prednostimane
Visokokvalitetni noževiSamo jedna mlaznica
Napajanje s baterijom / mrežomNizak vijek trajanja baterije
LED indikator punjenja
Funkcija vlažnog čišćenja

uređaj

Unatoč velikom broju različitih vrsta trimera, svi oni rade oko sebe jedan princip, Neki trimeri rade na mreži, neki zbog napunjenosti baterije, iz koje se, kada se uključi, pokreće glavni mehanizam, zbog kojeg je brada izrezana.

Glavni mehanizam sastoji se od noževa smještenih ispod kuta potrebnog za određenu operaciju. Oštrice u dobrim trimerima trebaju biti vrlo oštre i izrađene od visokokvalitetnog metala.

Unatoč raznovrsnosti izbora i zasićenosti funkcija određenog modela, odaberite uređaj za rezanje samo za nužnu svrhu.

Ovisno o uređaju i vrsti takvog mehanizma, uređaj je sposoban izaći na kraj s različitim dugim dlačicama ili obrijati željeno područje kože.

Dodatni uređaji u strojevima za šišanje su dizajnirani kako bi olakšali proces rezanja, uštedjeli vrijeme, izvršili razne frizure i što je moguće točnije riješili zadatak.

Ovi uređaji uključuju različite mlaznice, mogućnost naginjanja glave stroja, au nekim čak možete pronaći i vakuumski sustav koji samostalno uklanja dlačice.

Kako obrijati bradu s kosilicom?

kako koristiti trimer za bradu? Da biste obrisali vegetaciju s lica i vrata uz pomoć ovog uređaja, najprije se morate uvjeriti da ispravno radi kako bi brijanje bilo kvalitetno i sigurno.

Tada biste trebali razmotriti nekoliko nijansi, započinjući proces brijanja.

 1. Ako je duljina čekinja prevelika, onda je nemojte odmah koristiti najviše kratka mlaznica i pokušajte sve obrijati. Prvo morate upotrijebiti mlaznicu broj 3 ili broj 2, ovisno o duljini i skratiti kosu što je više moguće. Ovaj postupak omogućit će podrezivanje brade trimerom, bezbolno i učinkovito.
 2. Brijanje bi se trebalo dogoditi na takav način ravan dio privitci se čvrsto uklapaju u kožu. To će pružiti najbolji rezultat prilikom brijanja vrata i lica.
 3. Svi pokreti u tom procesu trebaju biti usmjereni suprotno rast kose.
 4. Posljednji korak u uklanjanju brade bit će uklanjanje preostale duljine čekinja. To se može postići uklanjanjem mlaznice iz stroja i izravnim rukovanjem čekinjama, kao u prethodnom noževi trimer.
 5. Da biste se konačno riješili svih vegetacija na licu i vratu, možete uzeti osigurati britva i odveze je do potrebnih mjesta s preostalim dlakama.
 6. Brada za brijanje, trimer za brkove bez priključaka.

Kako podrezati bradu kosilicom? Za ovo trebate:

 • provjerite servisiranja sigurnosna oprema,
 • odabrati mlaznicu koja će odgovarati željenoj duljini, obično se odabire mlaznica br. 3 za obrezivanje,
 • u suprotno strana rasta kose u čekinjama da bi se proizveli pokreti stroja. Mora se paziti da gornji dio mlaznice počiva na koži, jer u protivnom rezultat može biti neujednačen.

Ako vas zanima kako odrezati bradu kod kuće, slijedite vezu.

Njega i podmazivanje

Kako biste izbjegli neočekivano lomljenje pisaćeg stroja ili lošu kvalitetu brijanja uz njegovu pomoć, pravilno ga slijedite. čuvaj se:

 • nakon svakog postupka očistite noževe iz dlaka koje su ih uhvatile. Možete koristiti za ovu posebnu četku, koja je pričvršćena na trimer u kompletu,
 • neki strojevi u svojim tehničkim karakteristikama omogućuju njihovo čišćenje pod vodom, to se može pojasniti u uputama za upotrebu,
 • dalje uklonio glavu trimera. To se može učiniti posebnu tipkuklikom na nju kliknite. Nakon toga, glava se može sigurno ukloniti.
 • unutar svih utora se uklanjaju dlake. Da biste to učinili pažljivo i pažljivo, dobro je doći. pamučni obrisak ili štapić. Nakon što se oštrice očiste, glava se ponovno učvršćuje,
 • Sljedeće što trebate učiniti je pustiti da trimer radi nekoliko sekundi otresao preostali broj dlačica
 • Nakon brijanje mlaznice treba oprati toplom vodom. sapunom, Potrebno je osigurati da se ukloni sve dlačice u njima.

Ni u kojem slučaju ne smijemo zanemariti čišćenje lopatica nakon brijanja, jer to obećava probleme u radu uređaja i nedostatak higijene tijekom sljedećeg rezanja ili brijanja čekinja.

kako mast trimer za bradu? Kako bi se na taj način brinuo o trimeru:

 • svaki put nakon podrezivanja čekinja ili brijanja podmazati uređaj,
 • podmazivanje se provodi posebnim ulje za trimere,
 • držeći trimer iznad sudopera, stavite nekoliko kapi ulja na noževe, zatim uključite i pustite da radi oko 20 sekundi kako bi se osiguralo temeljito podmazivanje motora i noževa,
 • višak ulja iz stroja mora biti ukloniti suhom krpom, jer se inače dlačice mogu zalepiti, duboka penetracija između noževa i čišćenje će biti teško.

Što je trimer za brijanje

Trimer za brijanje je uređaj s trimerom za britve i bradu i brkove u istom pakiranju. Prvi osigurava glatko brijanje, drugi stvara učinak blagog neobrijanog i modela jasnih kontura, što vam omogućuje rezanje duljih dlačica. S ovom značajkom prikladno je održavati oblik brade i brkova, kao i obrijati sljepoočnice.

Trimer i clipper: razlike

Glavna razlika od stroja je njegova veličina. Trimer je vrlo kompaktan i lagan., Takav uređaj je vrlo pogodan za poneti sa sobom na izlet ili samo za nošenje u torbi. Stroj je dvostruko veći, Postoje uređaji i male veličine, ali oni bi se bolje pripisivali trimerima.

Funkcionalnost strojeva je šira zbog svoje veličine., Uz njih se nalazi i nekoliko mlaznica s kojima možete raditi s kosom gotovo svake duljine.

U paketu se nalazi i nekoliko noževa. Trimer, pak, ne može ukloniti preuske i duge vlasi, Stoga frizeri, na primjer, uklanjaju glavnu duljinu kose škarama za kosu, a modeliranje se već provodi uz pomoć trimera.

Uređaj je prikladan za brijanje i modeliranje brada.Također se može koristiti za uklanjanje dlačica u ušima i nosu. Neće biti teško rezati kosu na sljepoočnicama pomoću takvog uređaja, kao i izvesti neobične frizure, pa čak i zanimljive uzorke na liniji kose.

Nezamjenjiv je tijekom rada s pazuhom, ali i intimnom zonom. U biti, kombinira mogućnosti britve i pisaćeg stroja, a ne zauzima puno prostora.

Na trimeru za šišanje i škare za šišanje možete gledati video.

Kriteriji odabira

Da bi trimer služio dugo vremena i zadovoljio svog vlasnika pouzdanim i kvalitetnim radom, potrebno je odabrati pravi uređaj za kupnju, na temelju njegovih karakteristika i značajki.

Prilikom odabira kvalitetnog uređaja morate Obratite pozornost na takve kriterije:

 • Svrha i funkcionalnost.
 • Radno vrijeme bez potrebe za punjenjem.
 • Broj uključenih mlaznica, kao i mogućnost kontrole duljine rezane dlake.

Naravno, za trimer glavni kriterij odabira je njegovo radno vrijeme. Postoje uređaji koji rade isključivo na bateriji, ali je bolje da odaberete one koji se mogu priključiti na električnu mrežu.

Ako se uređaj planira koristiti prvenstveno izvan kuće, onda morate kupiti trimer koji ima bateriju velikog kapaciteta. Prosječna stroj za brijanje brade i brkova može raditi bez punjenja oko 40-50 minuta.

Što se tiče mlaznica, što je njihov broj veći, to je bolja njega kosa. Naravno, brada se može obrezati s jednim ili dva priključka, ali ipak Bolje je ako postoje barem tri dodatna savjeta.

Također je važna dužina kose nakon šišanja. Na primjer, ako čovjek želi sam napraviti trodnevnu strnište, onda uz pomoć mlaznice u 1 mm neće raditi. Dakle, izbor bi trebao biti u korist modela, koji ima mlaznice koje variraju od 0,3 do 5,5 mm.

dodatni

Kao dodatni kriteriji, čija prisutnost nije nužna, ali iznimno prikladna, slijede:

 • Mogućnost mokre frizure. Takav trimer može se sigurno oprati vodom, što će ubrzati proces njege.
 • Dopuštenost rada s mreže različitih napona. To je posebno važno za one ljude koji mnogo putuju.
 • Odaberite drugi način rada koji će vam pomoći u odabiru optimalnog intenziteta frizure.
 • Vakuumska kolekcija kose. Izvrsna opcija koja će proces učiniti što je moguće čistijim i eliminirati potrebu za nepotrebnim čišćenjem.

Ženski stroj za brijanje

Ženski stroj za brijanje osjetljiviji je uređaj. Može se prodavati odvojeno i može djelovati kao mlaznica za epilator. Glavni kriterij na koji se treba obratiti pozornost pri kupnji je nježnost.

Uostalom, ženska koža je osjetljivija i mršavija od muške, pogotovo ako govorimo o pazuhu i bikini zoni. Ovaj trimer ne smije ni u kom slučaju ostavljati posjekotine, ogrebotine ili iritacije nakon nanošenja.

Za žene, obrve su iste kao i za muškarce, ali su obično znatno manje u veličini.

Stroj za brijanje i brijanje

Stroj za brijanje kose trebao bi ponuditi mnogo mogućnosti. Trebalo bi biti u mogućnosti rezati na teško dostupnim mjestima, uključujući i iza ušiju, blizu brkova, u rupicama na bradi.

Osim frizure, takav uređaj treba biti u stanju izravnati kosu, dati željeni oblik bradi i brkovima, stvoriti učinak tako popularne i seksi trodnevne dlačice kod muškaraca.

Najpopularniji model:

Gezatone stroj za brijanje i stroj za brijanje DP511

Prodavatelj: Laboratorij za zdravlje i ljepotu

cijena999 RUB
markaGezatone
model

Moderno uklanjanje neželjenih dlaka. Novi stroj za bikini dizajn Gezatone 3 u 1 omogućit će vam da uklonite neželjene dlačice lagano i brzo, jednostavno i povoljno, kod kuće ili na bilo kojem prikladnom mjestu.

trening

Prije nego počnete brijanje, trebali biste provjeriti trimer za performanse. Također je potrebno podmazati namjenjeno za ovo ulje, slijedeći upute. Nanesite nekoliko kapi ulja na noževe, a zatim uključite uređaj na oko 20 sekundi.

U procesu podmazivanja važno je osigurati da na površini noževa nema zaglavljenih dlaka. Tada se višak mora ukloniti suhom i mekom krpom. Oštrice bi u konačnici trebale ostati suhe, tako da im se ne bi lijepile dlačice.

Postupak brijanja

Postupak brijanja lica s trimerom je vrlo jednostavan, tako da svatko tko želi može naučiti kako to učiniti brzo i učinkovito.

Prije svega, trebate odlučiti koji tip i oblik će imati buduća brada. Ako vam trebaju samo kratke čekinje, uklonite zaštitnu kapicu s trimera i obrijte dolje s uha. Ako vam je potrebna brada u pojasu ili skiper stilu, morat ćete se obrijati svaki dan, jer ćete morati stalno održavati ujednačenost duljine dlačica, kao i pokupiti odgovarajuće mlaznice.

Trebalo bi raditi s trimerom slijedite ova pravila:

 • Uređaj se uvijek mora držati na istom nagibu (kutu).
 • Kretanje treba biti što je moguće glatko.
 • Pomaknite trimer s jednog ruba brade, počevši od uha.
 • Možete obrijati vrat uređajem, ali najčešće za to koristite običnu britvu.

Što je ispravak brade?

Konzultacije o tome kako pravilno podrezati bradu, mogu dati svakom stilistu. Kako biste lijepo podrezali dlake na licu, najprije ga morate podići na željenu duljinu. Standardno traje jedan do dva mjeseca, a ovisi o određenom organizmu. Čim su dlake srednje duljine, možete nastaviti s korekcijom.

Neki ljudi koriste strojne alate ili škare za tu svrhu, ali to su zastarjeli pribor. Danas je relevantan i pogodan alat za tu svrhu trimer. To je jeftin i komercijalno dostupan svugdje. Za brijanje trimera pomogli ste dobiti željeni rezultat, trebali biste naučiti kako ga koristiti.

Intimna mjesta

Prilikom odabira trimera za rad na intimnim područjima preporučuje se razmotriti Neke značajke i nijanse:

 • Najbolje je da odabrani model bude vodootporan, a može se koristiti iu kupaonici.
 • Za upravljanje radnim procesom potreban vam je model s indikatorom razine napunjenosti.
 • Da biste mogli stvoriti uzorak, trebate usku glavu na britvi i održavati glatkoću kože - široku.
 • Uređaj bi trebao imati slučaj protiv klizanja koji će se udobno smjestiti u vašoj ruci.
 • Proizvođač mora biti ovjeren. Ne biste trebali odabrati nepoznati model, fokusirajući se isključivo na nisku cijenu.
 • Postupak treba obaviti na suhu kožu.
 • Trimer bi trebao krenuti protiv rasta kose. Tako će biti moguće izbjeći tako neugodan problem kao što je urastanje.
 • Pojedinačne dlačice koje se mogu slučajno promašiti moraju se ukloniti pomoću uskog uređaja za sapnice.
 • Nakon završetka postupka potrebno je na tijelo nanijeti umirujuću kremu ili poseban losion.

7. mjesto. Philips QT 4015

Preuzeto s philips.ru

Još jedan popularan model tvrtke Phillips. Ovaj trimer postao je popularan izbor među ljudima koji biraju stil s laganim, ali urednim brijanjem. Pouzdani i izdržljivi noževi imaju dodatni sloj titanovog premaza. S QT 4015 nije potrebno reći da su noževi postali tupi čak i nakon godinu dana uporabe. Na grebenu se nalaze mala zaokruživanja radi praktičnosti brijanja neravnih površina. Trimer ima 20 načina podešavanja u rasponu od 0,5-10 mm. Istovremeno, njegova razlika u odnosu na ostale modele u cjenovnom razredu je vrlo brzo punjenje u 1 satu i autonoman rad do 90 minuta. Savršen muški izbor za svaki dan.

prednostimane
Trajni noževiNiskokvalitetni plastični češljevi
Razni set mlaznicaMlaznice brzo postaju začepljene kosom
Prostrana i praktična baterija
Raznovrsne frizure

6. mjesto. REMINGTON NE3750

Preuzeto s www.remington-europe.com

Kompaktan i svestran stroj za sve prilike. Oštri noževi omogućuju formiranje uredne brade i čine elegantnu, ujednačenu čekinju. Trimer se može koristiti za suho i mokro brijanje. Antibakterijski premaz ne ostavlja iritaciju na koži, a glava za rezanje može se lako nositi s tvrdom kosom. Uključeno je nekoliko praktičnih savjeta.

prednostimane
Dobar izbor za svaki danPotrebno je redovito podmazivati ​​noževe.
Kompaktna veličina
Oštre i precizne oštrice
Može se koristiti pod tušem

5. mjesto. Wahl 9818-116

Preuzeto s wahl.com

Američka električna trimer brada i nos, koji vam za malu cijenu omogućuju točno i točno zbrinjavanje dlake na licu. Tijelo je izrađeno od nehrđajućeg čelika. Stroj vrlo dobro omogućuje da napravite privlačan oblik i uklonite dodatnu dužinu. Uključeno je 7 savjeta, od kojih jedan omogućuje rezanje dlake na "nuli". Osim toga, trimer omogućuje uklanjanje dlaka s ušiju i nosa. Glavna prednost Wahl 9818-116 je kontinuirano vrijeme rada do 240 minuta. Vrijeme punjenja je samo 1 sat.

prednostimane
Izvrsna korekcija brade i brkovaSamo 6 načina visine (0,4 - 7 mm)
Funkcionalne izmjenjive mlaznice
Praktična litijska baterija
Dobra kvaliteta izrade

4. mjesto. Panasonic ER-GC-71-S520

Preuzeto s panasonic.com

Trimer je vrlo praktičan i višenamjenski model. Omogućuje vam rezanje brade, brkova i dlaka na glavi. Načini podešavanja omogućuju vam odabir duljine od 1 do 20 mm s intervalom od 0,5 mm. Oštri noževi izrađeni su od japanskog nehrđajućeg čelika s kutom oštrenja od 45 °. Glava trimera omogućuje vam da na bilo kojem mjestu napravite urednu frizuru. Vrijedno je spomenuti vrlo elegantan i ergonomski dizajn. Držanje ER-GC-71-S520 u rukama je stvarno lijepo. On je u stanju raditi čak i s najdebljim i najtežim dlakama na licu.

prednostimane
Oštri i izdržljivi noževiPunjenje traje 8 sati
Vodootporno kućišteŠiroke oštrice
Punjenje baterije i mreže
Prekrasan dizajn

Kako napraviti izbor

Budući da brada zahtijeva svakodnevnu njegu, podrezivanje je obavezno. Da bi uređaj radio dulje vrijeme, on mora biti visoke kvalitete i praktičan za rukovanje. Stoga prije kupnje pogledajte sljedeće:

 • Pažljivo pregledajte sve komponente alata, posebno obratite pozornost na materijal od kojeg su napravljeni.
 • Odredite koliko je priloga uključeno. Pogledajte njihove veličine. Ako nosite brkove, sigurno ćete trebati malu mlaznicu. Ona će vam također pomoći da podrežete dlake na teško dostupnim područjima lica. Ponekad im veličina i konfiguracija omogućuju vam da obrijete obrve.
 • Uzmite trimer u ruku i testirajte ga zbog pogodnosti. Ako je uporaba neudobna, riskirate uništavanje brade. Ako uređaj ima skliske ručke, može biti čak i opasan, jer se može rezati. To je osobito važno ako samo pokušavate naučiti kako obrijati vašu bradu uz pomoć trimera.
 • Ako namjeravate koristiti uređaj ne samo kod kuće, nego i na putovanjima, odaberite model koji radi na baterijama.

Korekcija dlake na licu uz pomoć trimera trajat će malo vremena, ali uz uvjet da odaberete uređaj koji vam odgovara. Ne kupujte profesionalni skupi uređaj jer ima previše nepotrebne funkcionalnosti. Međutim, također je nepoželjno koristiti suviše jeftin uređaj, jer će biti izrađen od materijala loše kvalitete. Ovaj alat će raditi ispravno ne jako dugo.

Bradu obrežite sami

Prije nego započnete s procesom rezanja brade kod kuće, preporuča se saznati kako to učiniti ispravno. U tu svrhu, profesionalci savjetuju da gledate video za trening.

Kada kupite trimer, najprije provjerite funkcionira li ispravno. Važno je da se slučajno ne obrijete i da se ne oštetite. Nakon provjere uređaja koristite ga u skladu s uputama.

Kako koristiti trimer za bradu? Ako je vegetacija duga, nemojte koristiti kratku mlaznicu za uklanjanje cijele duljine. Uzmi srednje opcije. Uzimajući u obzir tu činjenicu važno je jer će vam pomoći da glatko i učinkovito izrežete kosu, a ne uzrokuje bol.

Kada počnete šišanje, ravan dio mehanizma treba držati prilično čvrsto na koži. To će pomoći ukloniti najmanji i na prvi pogled neupadljive dlake. U procesu brijanja usmjerite ga u smjeru suprotnom od rasta kose.

U slučaju da želite ukloniti dio viška kose, koristite samo jedan mehanizam od noževa, bez dodataka. Ako se želite potpuno obrijati, koristite oštar stroj.

Ako ne znate kako pravilno koristiti trimer, pažljivo proučite sve mlaznice. U procesu rezanja pokušajte izbjeći iznenadne pokrete. Uz pomoć praktičnog iskustva moći ćete ovladati ovim alatom, a za tjedan ili dva biti ćete izvrsni u posjedovanju tog alata.

Kao zaključak

Kada otkrijete kako ćete obrijati bradu s kosilicom, ne smijete izgubiti iz vida sljedeće točke:

 1. Nakon svake korekcije očistite uređaj od preostale kose i podmažite ga.
 2. Obrijati bradu i obrijati kosu trimerom bilo je lako i bezbolno, koristiti meke šampone za glavu i lice. Čim završite ovaj proces, operite lice i pažljivo se pregledajte u ogledalu. Na taj način možete biti sigurni da je postupak proveden s visokom kvalitetom i da kosa nije prošla nezapaženo.
 3. Ako koristite model s baterijama, obratite pozornost na razinu punjenja.
 4. Prilikom brijanja vozite trimer kao kosilicu. Izvodite sporo kretanje u jednom smjeru.

3. mjesto. REMINGTON MB6550 Komplet za vakuumsku bradu i njegu

Preuzeto s www.remington-europe.com

Vakuumski trimer dizajniran je za stvaranje individualnog muškog stila. Prednost ovog modela daju profesionalni brijači. To vam omogućuje da napravite idealan oblik i obradite bilo koju bradu ili brkove na željenu duljinu. Tehnologija usisavanja ne ostavlja posjekotine na površini i sakuplja sve u posebnom spremniku. Oštri, oštri noževi obloženi titanom, savršeno se izrezuju i ne ostavljaju nikakvu iritaciju na licu. Uključuje 5 izmjenjivih teleskopskih mlaznica. Uz REMINGTON MB6550 možete odabrati duljinu kose od 0,4 do 16 mm. Takav trimer može stvoriti bilo koju bradu modela i naglasiti idealnu mušku sliku.

prednostimane
Visoka kvaliteta i razne mlazniceVrijeme do pune naplate - 5 sati
Noževi koji se samo oštre
Tehnologija usisavanja
Savršeno obrija tanke konture.

2. mjesto. BABYLISS E886E

Preuzeto iz babyliss.com

Glava trimera izrađena je patentiranom W-Tech tehnologijom. Oštrice su vrlo čvrste i ponavljaju sve konture. To vam omogućuje da odmah obrijete vaše lice ćelav ili napraviti uredan i lijep bradu. U isto vrijeme, model vam omogućuje postavljanje vrlo preciznih načina rezanja u koracima od po 0,2 mm. Trimer je potpuno otporan na vlagu i može se koristiti ravno pod tušem. Svijetli LCD prikazuje odabrani način i prikazuje razinu napunjenosti. Litij-ionska baterija omogućuje vam da koristite trimer na 3 minute svakih 5 minuta punjenja (90 minuta punjenja - 60 minuta brijanja).

prednostimane
Geometrija noža u obliku slova Wne
24 načina rezanja niske frekvencije
Brzo punjenje
Otporan na vlagu

1. mjesto. Philips BT9297 / 15

Fotografija preuzeta s web-lokacije
www.philips.ru

Bez pretjerivanja, jedan od najboljih i najpopularnijih u 2017. godini. Načini rezanja imaju mali nagib od 0,2 mm. Raspon je 0,4 do 7 mm. Kućište je potpuno vodootporno. Uključeni su samo 2 savjeta: glavni i za konture. Glavna značajka modela je laserski vođen sustav. Uz njegovu pomoć, možete stvoriti idealnu simetriju i dati oblik koji je potreban. Dvostruke oštre oštrice ne ostavljaju nikakvu iritaciju i traju jako dugo. A cool stvar je da trajanje baterije je 80 minuta kada se potpuno napuni za 1 sat. Izvrstan izbor za obične ljude i profesionalce.

prednostimane
Lasersko navođenjene
Izvrsne oštrice s tehnologijom Lift & Trim
Prostrana i funkcionalna baterija
Savršen izbor za stvaranje preciznih oblika.

Ukratko

Naš pregled vrhunskih trimera - prikupljen relevantan u 2017. Na tom su se mjestu našli najbolji trimeri za brijanje brada i brkova. Svaki od strojeva zaslužuje pristojan rezultat i zaista je osvojio povjerenje običnih vlasnika i frizera. Željeli smo vam pomoći u odabiru trimera koji je najbolje kupiti za bradu i brkove, a nadamo se da će informacije biti korisne čitateljima. Pa, to je skuplje ili jeftinije za vas da odlučite.

Pogledajte videozapis: Veet Sensitive Precision električni trimer - moje iskustvo + GIVEAWAY (Prosinac 2019).

Loading...