Depilacija

Rangiranje najboljih klasa voska

Većina modernih žena koristi jednu od najpopularnijih i najučinkovitijih metoda njege tijela - depilaciju voskom. Ne tako davno, ovaj se postupak mogao obaviti samo u kabini. Kod kuće se proces zagrijavanja voska s loncem na vodenoj kupelji pretvorio u pravi test. Sada, vjerojatno, nitko neće htjeti rastopiti vosak na ovaj način, pogotovo zato što postoji poseban uređaj za to - otapanje voska.

Proizvođači nude razne modele grijača voska: grijače za uloške s i bez baze, kao i vosak u limovima, s kojim možete zagrijati i vosak i parafin za terapiju parafinom. Bez obzira na model, ovi uređaji imaju mnogo prednosti. Oni su sigurni, brzo grijani, kompaktni, što vam omogućuje da sa sobom ponesete uređaj na poslovno putovanje ili odmor.

Sastavili smo popis najboljih stupnjeva voska na temelju stručnih procjena stručnjaka i povratnih informacija od stvarnih kupaca. Naše preporuke pomoći će vam da napravite izbor, najbolje zahtjeve i želje. U industriji ljepote postoji mnogo konkurenata, ali odabrali smo najbolje proizvođače i preporučujemo im da im posvetite posebnu pozornost:

Srednja cjenovna kategorija

  1. Harizma
  2. Bijela linija
  3. Gezatone
  4. Kapous Professional

Pogledajte videozapis: Nissan 370Z NISMO 2016, 2017 VS Nissan GTR aka Godzilla NISMO 2016, 2017, all new model (Studeni 2019).

Loading...