Brijanje

U koje svrhe mogu koristiti gel nakon brijanja u kućanstvu?

Čula sam puno ženskih mišljenja da je dobro oprati lice umjesto sapuna, osobito masnu i problematičnu kožu. Čini se kao da dobro pere šminku, osobito teško isprati maskaru. Ja se nekako ne usudim pokušati, ali moji prijatelji me hvale.

Ako je dobro, za bilo kakvu dezinfekciju. Naime, umjesto joda i briljantne zelene boje, trebaju razmazati sve vrste manjih rana, a možete i brisati ruke u nekim posebnim situacijama ako ih ne možete dobro oprati. I ne samo ruke. Prije pojavljivanja u prodaji vlažnih maramica koje su bile dostupne svima, takve su kreme ponekad bile spasenje.

Poznato je da se gel za poslije brijanja savršeno može nositi s iritacijom (bubuljicom) na licu, samo ih podmazati i to je to. Uklanja crvenilo, suši, potiče zacjeljivanje i otklanja iritacije.

Osim toga, to je izvrstan alat za primjenu kozmetike za one koji pate od masne kože, svojevrstan primer, to jest, baza za šminku). Primijećeno je da savršeno izravnava kožu, za to trebate nanijeti sloj gela na lice, a zatim možete sigurno nanijeti šminku (neće se „pomaknuti“). Osim toga, sprečava stvaranje masnog sjaja na licu zbog glicirina koji se u njemu nalazi.

Pogledajte videozapis: GDPR na društvenim mrežama (Veljača 2020).

Loading...