Drugo

Moderna boja kose u 2016. godini

 • Moderne nijanse u bojama za plavuše 2016
 • Najmodernija boja za svijetlosmeđu kosu
 • Trendy boje za kosu 2016 za žene smeđe kose
 • Trendy tehnike bojanja tamne kose u 2016. godini
 • Trend boje za crvenu kosu
 • Bojenje boja 2016

Moderne nijanse u bojama za plavuše 2016

Ovogodišnja omiljena je plava, njezine hladne nijanse platine i sjajnih srebrnih akcenta pomažu otkriti i stvoriti sliku moderne žene jedinstvene.

Vlasnici bijele kože i sjajnih očiju odgovaraju "sivoj plavoj". Takva boja, kao da je vrlo malo praha stilski kose sa snijegom. Izgleda posve prirodno i elegantno.

Jagoda plavuša, iako povezana s nečim svijetlim i šarenim, ali sugerira blago ružičastu nijansu na svijetlim pramenovima. Bolje je raditi takvu boju u profesionalnom salonu, a ne kod kuće, koristeći jeftinu i neprovjerenu boju.

Najmodernija boja za svijetlosmeđu kosu

Svjetlo smeđe boje kao prirodne, danas u modi. Bez obzira radi li se o prirodnoj boji kose ili ne, s pravilno odabranim subtonom, odgovarat će gotovo svima. Djevojke s takvom prirodnom bojom, u njezi kose će doći do spašavanja živih maski, dajući glavi kosu sjaj i šik.

Ako ste umorni od prirodnosti svijetlo smeđe kose, probajte moderno bojanje proljeće-ljeto 2016 u ružičastom zlatu. Na svjetlo smeđoj nijansi izgleda najbolje.

Trendy boje za kosu 2016 za žene smeđe kose

U novoj sezoni prirodnost i prirodnost zapovijed su žena smeđe kose. Jedinstveni trend za njih bit će bojanje kose uporabom “Volumetric Technique” (3D) tehnologije. Takva tehnika bojanja je prilično komplicirana u svojoj izvedbi, majstori moraju razumjeti i usredotočiti se na gornje niti, unutar kojih ostaju gotovo netaknute. Kosa izgleda prirodno i stvorit će efekt odsjaja sunca.

Među volumetrijskim tipovima bojenja u 2016. godini na tamnoj kosi koriste se tehnike:

Svi oni će dodati ogromnu količinu i trodimenzionalnu kosu.

Trendy tehnike bojanja tamne kose u 2016. godini

Vlasnici tamne kose, morate obratiti pozornost na tople, čokoladne nijanse. U nadolazećoj proljetnoj sezoni važna je i boja kose patlidžana. Vlasnici bijele kože, pogodni za nanošenje boje nijanse tamnog pepela ili vlažnog asfalta. Takva tona kose će izgledati zanimljivo i zakovitati gledišta okolnih muškaraca. Možete slikati pojedinačne niti, na primjer, u neonskim naglašenjima, kao alternativu mijenjanju slike je iznimno zanimljivo.

Trend boje za crvenu kosu

Ponovno crvena boja u modi. Žene s prirodnom vatrenom bojom kose, koje se prelijevaju na suncu zlatom, broncom i bakrom, rijetke su. Napravite polet, možete samo dodati par niti, naslikanih u plavu. Uobičajeno je misliti da takva boja odgovara samo svijetloj koži, ali mišljenje je relativno pogrešno. Topli ton s crvenkastim kestenom savršen je za smeđe očiju modnih s tamnom kožom.

Bojenje boja 2016

Ovogodišnje bojenje također ne gubi na važnosti.

 • Moderno je bojati korijenje u različitim bojama.
 • Možete odabrati niti ili savjete.
 • Boja ombre - pravi hit!
 • Na kratkoj kosi bojenje "piksela" izgleda dobro.
 • Pramenovi pastelnih boja.

Novi smjerovi u razvoju mode dopuštaju mnogo eksperimentiranja, a ove godine je doista gdje se obratiti. Ali najvažnija tajna privlačnosti je da će vam kosa uvijek biti čista i dobro pripremljena.

Trend boja za kosu u 2016. godini

U umjetnosti friziranja, kao iu modnom svijetu općenito, eklektički duh slobode nedavno je vladao. Ne postoje strogi kanoni i uzorci, stilovi i smjerovi su mješoviti.

Na modi 2016. sijeku se: nepažnja grunge stilova, boho i minimalna struktura, konstruktivizam i elegantna retro. Susjedni na jednako moderna prava: učinak mokre kose, daje androgyny zbog styling s gelom, i romantična ženstvenost namjerno kovrče i teče svjetlo valova, tkanje složene pletenice i obrijane hramove, mladenačke poderane frizure s odrezanim niti, i sjaj dobro njegovan kose, neuredan čupave i uredni niski repovi.

U bojanju dominiraju prirodne boje kose. Stilisti dizajnerskih kuća nude prirodnost, s nestašnom igrom netradicionalnih neonskih i pastelnih boja, kako ne bi bilo dosadno. U proljeće i ljeto 2016. najotmjenije - prirodne nijanse:

Ženke smeđe kose trebale bi pokušati obojiti kosu u višeslojnoj dubokoj čokoladi, kavi, smeđim bojama. Koloristi nude trendovski „cimet“, „karamel“ ili „jasen“ kako bi zasjenili niti u sezonama 2016. godine.
Brunettes bolje napustiti nemilosrdno crne boje. Mahagonij, ljubičasta, tamnocrvena i šljiva kao podloga prikladnija ove sezone. Kao i slikanje pod prirodnom višekomponentnom bojom s modulacijama.
Zlatno-crvena, bakrena, sočna crveno-crvena boja vratila se na prve stranice sjajnih publikacija i postupno dobivala sve više fanova. Pogotovo ako su kovrče obojene modernim tehnikama i imaju zdrav sjaj. "Narančasto raspoloženje" ne obuhvaća samo mlade.
Plavuša je i dalje izvan konkurencije. Uglavnom topla paleta: boja pšeničnih ušiju, med, bež, pijesak. Ali sigurno bez žutila. Iz hladnog raspona: platine, kao i dima i pepela, kao odjek naglašavanja "soli i papra" i svijetlo ljubičaste, plave kose "a la Malvina" prošle godine. Siva je relevantna - od matiranog miša do sjajnog metalnog i bisernog. No, trendovska boja kose u 2016. godini je svijetlosmeđe boje, s kavom, karamelom ili zlatnim subtone.

Koloristi su se odmaknuli od potpunog bojanja kose jednim stalnim tupim tonom. Što je paleta složenija, to je moda boja.

Neonske nijanse različite svjetline za bojenje krajeva, pojedinačne brave i ombre ostaju u modi. Prevladavaju pasteli: slatkiš ružičasta, hladno ljubičasta, čak i zelena. Izvorni izgled u nagibu od svjetla do mraka. Zasićene boje se nude kao bojice za pranje.

Moderne tehnike bojanja kose

Boja obojene kose razlikuje se od prirodne "totalne" pigmentacije, stoga se u modernim modernim tehnikama bojanja odjednom koristi nekoliko polutonova kako bi se postigla prirodnost. Metode bojanja koje su bile popularne u prošlim sezonama mijenjaju se u smjeru meke gradacije nijansi, oponašajući prirodnost.

Ponovno isticanje i obojenje u modi

Isticanje, osobito plitko, "krpanje", stvaranje višedimenzionalnosti i igre svjetla, opet je u modi.

Svijetleći pramenovi, kao i odvajanje pramenova pokrivenih kompozicijom za bojenje s komadima folije, i bez nje, je nekoliko vrsta:

Američko isticanje - u kojem, pored praha za posvjetljivanje, dodajte nekoliko varijanti boja. I suglasni i kontrastni:

Crvene ili američke boje. Vrhovi kose su obojeni bojama crvenkaste, crvene, smeđe gamute. Sada se preporučuje za brinete. I boje cimeta, bakra i meda - za žene smeđe kose.
U bojama Crazy Colors primjenjuju se iste "lude" boje.
Kalifornijsko isticanje - relevantno u 2016. Stvara učinak izgorele kose na tamnoj kosi. Ime je došlo s plaža u Kaliforniji, koje su organski izgledale s prekrasnom kosom koja se "dotaknula suncem". Značajka - folija se ne koristi za odvajanje obojenih niti, koje se skupljaju u snopove prije postupka. Zbog toga se erodiraju prijelazi tonova, a efekt boje postaje manje usmjeren i intenzivan zbog nedostatka "termosa".

Izgleda kao Kalifornija, trendi u sezoni 2016., francuski vrhunci. Na drugi način - shatush, u prijevodu "bris". Također, sijeva je "prozračna", ali mekša, koristi se na tamnoplavim, svijetlosmeđim i plavim uvojcima. Koristi se samo nježna boja s dva-dva tonska osvjetljenja ili svjetlosnim polutonovima. Prije nanošenja majstora češljajte kosu, zatim nanesite sredstvo za bojenje s trzavim potezima, povlačeći se iz korijena. Zbog toga granica "svoje" kose s bijeljenom postaje neprimjetna i prirodna. Kaotična kombinacija mlijeka, bež, pješčanog, mednog i zadimljenog brave vizualno stvara volumen, što čini shatush prikladnim za finu kosu. Prijelaz iz tamne u svjetlo omogućuje vam da u jednom odmah spojite slike plavuše i smeđokose žene.
Brazilac je također jedna od varijanti isticanja, prenoseći učinak kovrča na suncu. Koristi se na tamnim dlačicama. Krajevi su svjetliji, nalazi se udubljenje od korijena. S ponovnim rastom ispada da je prilično nevidljiv.
Trenutno nije tako popularan, venecijansko isticanje - široki i kontrastni pramenovi s jantarnim nijansama na smeđokosim ženama i brinetama. Ali s glatkim prijelazima vrlo je pogodan za bojanje kose u proljeće i ljeto 2016. godine.

Samo iskusni majstor može prenijeti nijanse različitih vrsta bojanja. Štoviše, sada je moderno miješati polutonove i nijanse na glavi. Često se obrnuto i bojanje koristi s tradicionalnim označavanjem. A to je zasićenje pojedinih dijelova kose specifičnim pigmentom. Umjetnost frizerke kolorista je učiniti ove tehnike ne u namjernom kontrastu, kako je to bilo prije nekoliko godina, već u skladnoj kombinaciji, održavajući trend prirodnosti u stvorenoj boji.

Rezervacija, balayazh i druge čudne riječi

Ostale tehnike bojanja kose slične su označavanju zona, koje se, za razliku od klasičnih, izvode u određenim područjima. Najčešće na krajevima ili počevši od sredine.

Brondirovanie, balayazh, ombre, gradijent, degradacija, križ bojanje pojavio nije jučer. No, određene nijanse u izvedbi učinile su ove tehnike bojanja modernim i popularnim u 2016. godini.

Dvobojni ombre, koji je dugo postao poznat među fashionistama, postaje proljetno i ljeto ove godine u višekomponentnim nijansama, kao i druge vrste bojanja. Oštre kapi tona su omekšane i "zasjenjene" do maksimuma. Najbolje izgleda na prirodnim kovrčama i uvijenim kovrčama.

Postoji nekoliko opcija za izvođenje "degradiranja":

Prestala je biti relevantna horizontalna ombra s oštrom razlikom.
Olakšajte samo savjete.
S postupnim protokom boje od svjetla do tamnih korijena - glatko gradijent.
Površinsko lako razjašnjavanje niti. To podsjeća na shatush, ali se ne izvodi po cijeloj dužini kose.

Posljednje dvije metode bojanja smatraju se najotmjenijima u sezoni proljeće-ljeto 2016. Kao brondirovanie i balayazh.

Balayazh - pojašnjenje pojedinačnih niti, često u lice, koje imaju prirodan izgled izgoreo na suncu. Osvježavaju lice, stvaraju otmjenu sliku. Važno je da balayazh može biti učinjeno rjeđe, osobito ako se kosa ne dira sijedom kosom.

Rezervacija je prijelaz od smeđih do svjetlijih tonova, pogodan za plavuše i žene smeđe kose. No, na plavušama, rezervacija je mnogo primjetnija. Budući da je u 2016. plava kosa u modi, takva višeslojna boja kose izgleda svježe i relevantno. Ona se razlikuje od shatusha rezervacije u umjerenoj upotrebi palete. Ispada da iste iste boje, čija je igra jasno vidljiva pri dnevnom svjetlu.

Balayazh, shatush i ombra, unatoč nekim sličnostima u tehnici, daju potpuno različite učinke čak i kada koriste istu boju.

Coloring 3D - daje vizualni volumen, plemenitu boju, poput sunčevog odsjaja u kosi. Frizeri koriste 3-4 tona jedne boje, te ih stavljaju jedan na drugi. Kao rezultat toga, oni se međusobno razmjenjuju. Izgleda lijepo, ako za glavni - uzeti prirodnu plavušu. Stvara učinak gustoće kose i dubokog zasićenja boja. Kosa odmah postaje dobro njegovana, izražajnija i modernija.

Balayazh, 3D, brondirovanie, ombre, shatush i slično isticanje uklanjaju problem korijenja. Ako je napravljen na prirodnoj osnovi.

Biti u trendu, bilo koji način bojanja kose mora oponašati prirodnu igru ​​boja. No, za mlade, uključujući i dušu, ostaje primjena svijetlih neonskih boja na vrhovima uvojki ili pojedinačnih područja glave. Na primjer, boje samo stražnju stranu glave ili šiške. "Duga" pastelno-jagoda, narančaste i plave boje jednako je fascinantna na dugoj i kratkoj kosi. Popularni frizure u 2016: bob, kaskada, pixie, kvadrat, stranica. Izvan vremenski dugih kovrča.

Odaberite tehniku ​​nanošenja boje i boje na temelju duljine i stanja kose. Bolje je konzultirati se s iskusnim majstorom, koji će uzeti u obzir sve prethodne "reinkarnacije". Moderne tehnike bojanja delikatne su i nježne, ali nakon posjeta majstora kolorista vrijedi više brige za kovrče. Posebna sredstva, hidratantna i hranjiva kosa, preporučit će vam frizera. Će pomoći i kuće maske, i tvornice, sprejevi i balms. Potrebna je briga kako bi se duže zadržavalo, a kosa sja. Uostalom, glavna stvar je da je kosa bila zdrava i dobro njegovana, a nije dugo i jednostavno sastaviti kosu u modernoj boji.

Boja kose 2016 i nijanse za brinete

Brinete gori, ženske fatalne žene koje tuku srca muškaraca na licu mjesta, s prekrasnim slapom tamne kose. U pravilu, takva kosa gotovo da se ne može bojati i ne daje izvanredne rezultate u mijenjanju boje. Međutim, brinete imaju svoje izvorne moderne nijanse kose, koje ostaju u modi od sezone do sezone sa zavidnom dosljednošću.

Najmodernija boja za kosu 2016 za brinete treba imati takve izvorne nijanse kao:

• s blagim plavim sjajem,
• plavo-crna, s naznakom krilnog vrana,
• ugljen crna
• suptilna nijansa patlidžana.

Da bi odabrali vlastitu boju kose u 2016, svaki vlasnik tamne kose trebao bi, na temelju karakteristika boje kože, kao i vlastitih ovisnosti.

Ako ne želite svoju prirodnu boju, iako je to najmodernija boja kose u 2016. godini. Zatim odaberite tamne nijanse s crvenom nijansom. Naravno, u modi 2016 boja tamne kose čokoladnog nijansi Nevjerojatno lijepa i moderna svijetlo smeđa boja kose u 2016. Moderna svijetlo smeđa boja kose u 2016. Ako želite nešto novo ove sezone, onda pokušajte s modernom ombre bojom kose. Fotografije najnovijih trendova i trendova Moderna boja kose 2016 - fotografije najnovijih vijesti i trendova

Trendy boja za kosu 2016 za crvenokosu ljepotu

Crvena kosa je zasićena velikim brojem jedinstvenih pojedinačnih nijansi, koje u uvjetima moderne kemijske industrije stvaraju posebne poteškoće. Fotografije modernih boja kose 2016 za crvenokose žene odražavaju raskošnu ljepotu vlasnika ovog bogatstva. Pogotovo ove nijanse idu na različite boje na pjege: do smeđe - tamnije tonove, do svjetla - šarmantne svjetlosne nijanse crvene.

Međutim, kada se koristi mrlje u crvenim nijansama, bolje je definitivno napustiti drsku i neprovjerenu svijetlu crvenu kosu koja je izašla iz aktivne upotrebe krajem prošlog stoljeća. Bolje je zadržati se na umjereno neutralnim tonovima crvene boje, koji će dati suzdržanost ženskoj slici i ljepoti zasićenoj dubokim bojama.

A ako želite donijeti svijetle boje u svoj život, onda je bolje obratiti pozornost na zasićene boje odjeće moderno u 2016. I sažali se na kosu od eksperimenata.

U modi 2016, crvena kosa nijanse, kao na slici Modni trend u bojama za kosu 2016 je korištenje nekoliko bliskih nijansi kose odjednom. na kraju, prirodna i moderna u 2016 boja kose Crvena moderna boja kose 2016 - fotografije novih predmeta i trendova sezone Blaga moderna crvenokosa nijansa 2016 - fotografije novih predmeta i trendova sezone

Trendy boje za kosu 2016 za žene smeđe kose

Raskošna pepeljasta nijansa, tako ukrašena smeđokosom ženom i strogom elegancijom, odjednom je izašla iz mode, što ostaje samo da bude iznenađena. Kako možete predvidjeti što će sutra biti moderno? Očito, ništa: moda je toliko dobra da je potpuno nepredvidiva. Umjesto pepeljastih nijansi, modna boja kose 2016. s crvenom nijansom izlazi na modnu pistu, ali nije zasićena, već skrivena. To su samo topli tonovi kojima se mogu pripisati boje kose od smeđih oraha:

• boja kose oraha,
• kestenjasta boja kose,
• lješnjaci,
• borovina.

Omiljena 2016. godina bila je svijetlo smeđe boje kose.Stilizirana nijansa nije ujednačena boja duž duljine trake, ali snažnije obojena u korijenu i svjetlo ispod. U trendu sezone - luksuzna svijetlo smeđa boja s dozom starog zlata.

Trendy boja za kosu 2016 - fotografije novih predmeta i trendova sezone Prekrasna moderna ombre boja za kosu - fotografije novih predmeta i trendova sezone

Moderne boje za kosu 2016 za plavuše

U tekućoj sezoni, boja kose za plavuše 2016 će biti pažljivo sačuvana od dubokog obezbojenja po cijeloj dužini. U načinu izbjeljivanja pojedinačnih niti, isticanje i bojenje u svjetlijim tonovima, samo dno pramenova, na korijenu kose trebalo bi biti nekoliko tonova svjetlija. Općenito, mekane, delikatne nijanse svijetlo-smeđih nijansi važne su za plavuše 2016. godine. Učinak isticanja i bojenja pojedinačnih niti očituje se u igri svjetla i tamnijih boja.

Moderno bojanje s prirodnim naglaskom - fotografija najnovije u modernoj boji kose 2016 Moderna boja kose u plavuši 2016 - nova fotografija i trendovi sezone plava kosa je također u modi 2016 Modna boja kose u 2016

Prirodna boja kose

Sada prirodnost na slici dobiva nevjerojatnu popularnost. Gledanje što prirodnije moguće je sinonim za trendove. Nije iznenađujuće da su prirodne boje kose najmodernije.

Molten Ombre

Ombre i dalje ostaje na vrhu modernog Olympusa. Ove sezone glavno mjesto zauzima nova tehnika bojanja - topljenje boje. Ova tehnika omogućuje da se nekoliko tonova pomiješa vrlo glatko, dajući volumen kose i prirodan izgled.

Istaknuto Završava

Još jedan trend koji će se svidjeti i plavušama i više tamnokose djevojke. Naglašavajući vrhove kose glatkim prijelazom boje.

Oni koji vole krastiju i ekscentričnost svidjet će se činjenici da kosa svih boja duge ostaje u trendu. Boje kao što su plava, plava, ljubičasta, jorgovana, ružičasta, koraljna i narančasta dobile su posebnu popularnost u ovoj sezoni. Istina, daju prednost mekšim i svjetlijim tonovima, a boja kose danas nije u trendu.

Djelomično slikanje

Za one koji nisu spremni potpuno obojiti kosu u nekoj „neprirodnoj“ boji, ali u isto vrijeme želite dodati malo kreativnosti slici, takav moderan trend kao djelomično bojanje kose će odgovarati. Možete boje strogo pola, stvarajući moderan kontrast. Napravite nekoliko obojenih niti ili isprobajte meki prijelaz boja s ombre efektom.

Sve nijanse plave

Govoreći o plavom. Ova boja u sezoni proljeće-ljeto 2016. zaslužuje posebnu pozornost. Trend će biti sve nijanse plave, u rasponu od vrlo tamne, završava svijetlo plavom. Možete napraviti djelomično bojenje kose, možete napraviti jednobojnu boju, odabrati nekoliko niti ili stvoriti ombre efekt - sve što poželite.

Pogledajte videozapis: Frizure koje pomlađuju za žene 40 godina (Ožujak 2020).